Harper's Bazaar Srbija

Sharon Stone će objaviti memoare

Knjiga će biti objavljena u martu 2021. godine.

Sharon Stone je najavila objavljivanje svoje knjige “The Beauty of Living Twice”.

U memoarima glumica će govoriti o svom životu i karijeri, deleći najintimnije periode svog života. U knjizi “The Beauty of Living Twice”, Stone piše o teškom detinjstvu u Pensilvaniji, svojoj ranoj karijeri u Holivudu, dva braka i deli detalje snimanja kultnih filmova sa njenim učešćem. Takođe, u knjizi će Sharon Stone ispričati kako se borila protiv diskriminacije zaraženih HIV-om – za to je čak dobila nagradu za mir na svetskom samitu dobitnika Nobelove nagrade za mir.

„Naučila sam da oprostim neoprostivo. Nadam se da ćete zahvaljujući mojoj priči naučiti kako to učiniti “, napisala je Stone na svom Twitter nalogu.

Knjigu će objaviti Alfred A. Knopf pod redakcijom O’Connell i Anna Kaufman.

“Ovo je jedno od najsmelijih sećanja koje sam ikada pročitao”, rekao je O’Connell. „Ovo je proslava snage i otpornosti, obračuna i poziva na aktivnost.“

Memoari glumice i aktivistkinje za ljudska prava, “The Beauty of Living Twice”, biće objavljeni u martu 2021. Knjiga će istovremeno biti objavljena u tvrdom povezu, elektronskom izdanju i audio formatu koji će snimiti sama Sharon Stone.

Najnovije