Harper's Bazaar Srbija

Billie Eilish najavila je svoj koncert – biće održan online

Online šou „Where Do We Go? The Livestream“ biće održan ovog meseca!

Koronavirus je primorao muzičare širom sveta da otkažu planirane turneje – granice između zemalja su zatvorene, a u većini država uvedena su ograničenja za masovna okupljanja. Među njima je bila i Billie Eilish – bila je prinuđena da otkaže sve predstojeće koncerte. Ali zahvaljujući modernoj tehnologiji, pevačica je pronašla izlaz: na svojoj Instagram stranici najavila je novi koncert koji će biti održan online

Šou „Where Do We Go? The Livestream“ održaće se vrlo brzo – 24. oktobra. Direktan prenos možete pratiti na zvaničnoj veb stranici Billie Eilish.

„Jako mi nedostaju koncerti. Radim strim uživo 24. oktobra i jedva čekam da ponovo nastupim! Kupite karte odmah “, napisala je 18-godišnja pevačica na svom Instagramu.

Uprkos činjenici da zbog koronavirusa nije uspela da završi svetsku turneju velikih razmera koja je započela prošle godine, Billie je čitav karantin posvetila poslu. Uspela je da učestvuje u dobrotvornom koncertu Lady Gage „One World: Together at Home“, objavila je kratki film o bodi-šejmingu, koji je prvobitno trebalo da bude emitovan na ekranima tokom njenih koncerata, a takođe je predstavila novu pesmu i video „My future“ iz predstojećeg filma o Jamesu Bondu „No Time To Die“.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) onOct 7, 2020 at 10:06am PDT

Najnovije