Harper's Bazaar Srbija

Lenny Kravitz objavljuje memoare „Let Love Rule“

Lenny Kravitz najavio je objavljivanje svojih memoara „Let Love Rule“.

Kravitz je knjigu nazvao po debitantskom albumu. Biograf i tekstopisac, David Ritz, pridružio mu se kao koautor, zajedno sa Henryjem Holtom i izvršnim direktorom kompanije, Serenom Jones, kao urednicom.

„Let Love Rule“ detaljno opisuje prvih 25 godina njegovog života, počevši od njegovog rođenja 1964. do izdavanja prvog albuma 1989. Memoari vode čitaoce svuda – od Menhetna do Bruklina, Los Anđelesa, Beverli Hilsa i konačno Francuske, Engleske i Nemačke. Čitaoci će pratiti razvoj Kravitza kao muzičara, glavnog tekstopisca, producenta i izvođača, zajedno sa njegovim duhovnim rastom i snažnim uticajem na njegov posao.

Takođe, uključiće neke od najvažnijih ličnosti u Kravitzovom životu – njegovog oca i moćnog direktora vesti Sy, njegovu majku TV zvezdu Roxie Roker i Lisu Bonet, mladu glumicu koju je upoznao u bekstejdžu koja postaje njegova muza.

„Sa zadovoljstvom najavljujem objavljivanje moje knjige „Let Love Rule“. Pisanje memoara bilo je prelepo i zanimljivo iskustvo tokom prvih 25 godina mog života, od rođenja do izdavanja mog prvog albuma,” rekao je Kravitz u izjavi. “To putovanje, puno avantura, bilo je tu gde sam našao sebe i svoj glas. Kroz to iskustvo, ljubav je bila sila koja je utrla put i postala moja poruka.“  

Memoari „Let Love Rule“ će biti objavljeni 6. oktobra.  

hypebeast.com

Najnovije