Harper's Bazaar Srbija

Lenny Kravitz prenosi duh Pariza u novom videu „Ride“

Grad zaljubljenih i lepa devojka glavni su likovi novog muzičkog remek dela Lennyja Kravitza, koji je nedavno napunio 56 godina. Napravio je poklon za sebe i objavio je novi spot za pesmu Ride, sa albuma Raise vibration 2018.

U pesmi, Lenny priznaje svojoj voljenoj devojci da oseća da je poznaje ceo život i da je spreman da sa njom prođe sve teškoće. Kome je posvećena ova pesma, ako je napisana davno, može se samo nagađati, jer rok zvezda ne voli da reklamira svoj lični život. U ulozi voljene devojke našla se 20-godišnja manekenka sa Bermuda, Aliana King.

Drugi junak video spota je Pariz. Grad ljubavi postao je pozadina priče o muzičaru i prelepoj devojci. U videu, heroj Lenny šeta kroz prazan pariski stan i priseća se srećnih dana sa svojom voljenom – šeta gradom, ide u muzeje, vozi auto pored rascvetanih polja.

Lenny, kao i uvek, izgleda savršeno. Spot vredi pogledati barem da bismo obradovali naše oči – ulice Pariza koje mnogima od nas nedostaju zbog samoizolacije, prelepi pejzaži, devojka neverovatne lepote i Lennyjeva zadivljujuća muzika – šta je još potrebno za milione pregleda?

Usput, režiser spota je bio američki fotograf Mark Seliger. Nije ni čudo što je video klip vizuelno besprekoran. Podsetimo, muzičar je objavio svoj poslednji album 2018. godine.

 

Najnovije