Harper's Bazaar Srbija

Jennifer Lopez trejlerom najavila svoj novi mjuzikl “This Is Me…Now: The Film”

Pogledajte ga prvi.

Jennifer Lopez oduvek je bila neko ko radi… sve.

Sada, sa predstojećim izdavanjem njenog devetog studijskog albuma This Is Me…Now, JLo je spremna da ponovo podigne lestvicu uspeha – pre svega samoj sebi. Zvezda je objavila da će njen očekivani album biti pušten u etar 16. februara 2024. godine, nakon meseci najavljivanja projekta fanovima. Pored objavljivanja albuma, pevačica će objaviti i This Is Me..Now: The Film na striming platformi Prime Video, projekat koji je opisan kao „intiman, fantastičan i narativni odraz Jenniynog putovanja da pronađe ljubav“ inspirisan istoimenim albumom.

U režiji Davea Meyersa, film bi trebalo da bude „imerzivno kinematografsko iskustvo koje redefiniše žanr“ ispunjeno zvezdama i na kraju „oda pevačicinom putovanju samoisceljenja i večne vere u bajkovite krajeve“. Čini se da je film i porodična afera: Lopezin suprug Ben Affleck (za koga je ranije rekla da je u velikoj meri uticao na originalni album This Is Me… iz 2002.) naveden je kao tekstopisac za predstojeći igrani film, pored same pevačice.

Projekat označava Jenniferin prvi album u punoj dužini nakon čitave decenije, a prvi singl albuma “Can’t Get Enough” biće dostupan za strimovanje 10. januara 2024. Uživajte u trejleru:

Foto: Profimedia, youtube

Harper’s Bazaar

Najnovije