Harper's Bazaar Srbija

Sva pitanja koja imamo nakon Rihanninog Super Bowl nastupa

Ne, nije nas mrzelo da čekamo 2 ujutru kako bismo uživo svedočili performansu koji je ceo svet isčekivao

Da se razumemo odmah na početku, majica koju je Cara Delevigne nosila na sinoćnoj utakmici, odmah je sve objasnila. Minimum 80 odsto ljudi koji su gledali prenos finala Super Bowla sinoć, bili su tu samo zbog nje. Čekali su koga će izvesti na binu, šta će obusti i koje će pesme pevati.

Ali niko se nije nadao, da će RiRi, LVII Super Bowl izneti na ovaj način.

BBHM, bila je prva numera, nakon mnogo spekulacija kojom će pesmom otvoriti svoj nastup, a zatim su usledili i drugi hitovi koje je generalni spozor, Apple Music odmah spakovao u playlistu koja je dostupna na njihovoj striming platformi.

Ali da pređemo na ono glavno, a to su sva pitanja koja su usledila u našim glavama kada se čitav trinaestominutni nastup završio vatrometom:

Šta se desilo sa gostima?

Mogućnosti za performans bile su nebrojane. Pored Rihanne, na bini su se mogli naći Pharell Williams, Eminem, Kanye West, ASAP Rocky, Jay Z, Kendrick Lamar i mnogi, mnogi drugi s obzirom na broj dueta koje RiRi poseduje, ali nažalost ili na sreću, ona je odlučila da svih 13 minuta sebe pokloni publici. Verovatno zato što nije nastupala 6 godina, pa je mislia da se publika uželela nje i samo nje.

Ko je napravio njen crveni kombinezon?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOEWE (@loewe)

Ovo je bio jedan od najisčekivanijih trenutka sinoć – “Šta će kraljica stila obući”, za ovu priliku Rihanna je odlučila da ponese crveni kombinezon i skulpturalni top koji potpisuje brend Loewe, a kreirao ga je Jonathan Anderson. Pored toga nosila je Margiela x Salomon patike i Messika nakit.

Da li je stvarno trudna?

Da jeste i moramo joj odati priznanje da je koreografija i čitav nastup na visećim staklenim paletama bio i više nego izazovan za nekog ko je u blagoslovenom stanju.

Gde je bio ASAP sve vreme?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NFL (@nfl)

U publici. I sudeći po snimku koji je objavio NFL-ov zvanični nalog, odlično se provodio.

Ko je sve bio u publici?

Već smo napomenuli Caru Delevigne i ASAP Rockya, ali tu su bili i Jay Z i Blue Ivy, Cardi B i Offset, Adele, Bradley Cooper, Paul McCartney, LeBron James, Kevin Hart i Shaquille O’Neal, i naravno još mnogo njih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NFL (@nfl)

Gde su čuveni hitovi?

Moramo priznati da nas je set lista pomalo iznenadila. Razumemo da je RiRi neko ko posle više od decenije karijere ima toliko numera koje treba izvesti, ali ne možemo a da ne kažemo da nas je iznenadila time što nije pevala S&M, Phresh out of runway, Stay i mnoge druge hitove. Doduše, potrudila se da ispoštuje svaki album makar jednom pesmom.

Koliko je Rihanna bila plaćena za nastup?

Uvek smo se svi pitali koliko megazvezde zarade za jedan nastup kakav je Super Bowl. Ali odgovor na ovo pitanje, zaista niste očekivali, a to je 0. NFL ne plaća svoje izvođače za poluvreme jer kako kažu dobijaju određenu vidljivost s obzirom da ovu utakmicu gleda preko 600 miliona ljudi.

Da li smo zaista videli Fenty Beauty paletu u sred nastupa?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NFL (@nfl)

O da. Sećate se momenta kada je bilo objavljeno da će Rihanna nastupiti na poluvremenu Super Bowla? E, u tom trenutku se dogodila lavina tvitova koji su se pitali da li će RiRi s obzirom na to da od 2016. nije objavila nijednu novu pesmu, predstaviti novu liniju šmnike. I baš je to i uradila kada je od plesačice u jednom trenutku uzela paletu i popravila svoju šminku novom paletom koju potpisuje brend Fenty Beauty.

Da li će kombinezoni postati novi modni trend?

Pa ovo je nešto što će se 100 posto dogoditi. Svi znamo da je Rihanna boginja mode i da sve što ona obuče vrtoglavo postane modni hit koji svi stanovnici planete zemlje kopiraju gotovo odmah.

Da li dobijamo novi singl?

Na društvenim mrežama, se malo pre početka nastupa pojavio “dokaz” da će RiRi izvesti jednu novu pesmu, međutim, od silnog isčekivanja to se još uvek nije dogodilo, tako da je najverovatnije da se radi o lažnim vestima i da ćemo morati da se strpimo još do nove muzike. Barem se nadamo da nećemo morati da čekamo još 7 godina, ali sa Rihannom, nada je jedino što imamo.

Tekst: Aleksandar Nastasijević

Foto: Profimedia

Najnovije