Harper's Bazaar Srbija

Od matinea do reprize: Kul mesta za novogodišnji provod u gradu

Šta ne smete zaobići.

Novogodišnje zabave odavno su prevazišle same dočeke. Svaka urbana osoba zna da proslave za tranziciju dveju godina – jednu sa kojom se opraštamo i zahvaljujemo na svemu dobrome što nam je donela, i drugu, koju s istom nadom prigrljujemo – počinju mnogo ranije. Poslednja nedelja u godini poznata je i kao nedelja u kojoj se svi pretvaraju da nešto rade, a zapravo prave planove za žurke uoči nove godine, potom matinee i samu novogodišnju noć, da bi oni najhrabriji završili i na reprizi.

Šljokičasti outfiti su spremni, naglašen makeup i frizura su zakazani, ali kuda izaći? Koji party odabrati u moru dobrih izbora? Na scenu stupamo mi, sa predlozima koji – svaki za sebe – obećavaju takvu zabavu, koja će vam pružiti nezaboravn provod i dobru energiju za visokostartni ulazak u 2024. godinu.

U nastavku teksta donosimo vam spisak najpopularnijih mesta (s razlogom) u gradu.

Matine u holetu Pavilion, gde će vas zabavljati legendarni Marko Louis sa svojim bendom.

Matine u Silosima, uz zvezdani zvuk bukvalno savršenog tandema za ovu priliku, lepršave Aleksandre Duende i maestra Spacewalkera.

Doček Nove godine u Cetinjskoj, jer ako niste obišli Lift, Zaokret ili Sprat bar, kao da niste ni proslavili novu godinu.

Doček Nove godine u Drugstore-u. Plus Karmakomai. Plus Dim klubu. Jer zašto ne biste po ceni jednog partija obišli čak tri, na kojima će vrteti sjajne stvari vrhunski DJ-evi.

Doček Nove godine na brodu 20/44, sa Šćepom i Lutonom, kao sigurnom ulaznicom u 2024. sa vrhunskom energijom.

Repriza u Dorćoleti, za najizdržljivije.

Foto: Pexels, Instagram

Najnovije