Harper's Bazaar Srbija

Coachella 2024: Najbolji momenti sa muzičkog festivala

Kalifornia style!

Istočno od Palm Springsa nalazi se dolina Coachella, dom jednog od najpoznatijih muzičkih festivala na svetu, Coachelle (formalno poznatog kao Coachella Valley Music and Arts Festival). Pored neverovatnih nastupa koji se svake godine održavaju, i odevanje za festival ima dugu i slavnu istoriju. Coachella je jedan od mnogih festivala koji prikazuju subkulturu festivalske mode.

Sa Coachellom 2024 u punom jeku, slavne ličnosti potrudile su se da pokažu svoje najbolje boho outfite, dok su neki od viralnih momenata odigravali na bini – kao onaj kada se Billie Eilish pridružila Lani Del Rey, ili kada je Olivia Rodrigo zapevala sa Gwen Stefani, koja se ponovo okupila sa svojim momcima iz No Doubt.

Billie Eilish i Lana Del Rey otpevale su zajedno ‘Ocean Eyes’ i “Video Games”

U petak uveče, Lana Del Rey je pozvala Billie Eilish na scenu dok je bila glavna zvezda festivalske večeri. “To je glas naše generacije, glas vaše generacije”, rekla je Del Rey kada je pozvala Eilish na scenu. “Toliko sam zahvalna što je sada pored mene i peva moju omiljenu pesmu od nje.”

Okupljanje benda No Doubt i njihov duet sa Oliviom Rodrigo

U subotu uveče, Olivia Rodrigo je napravila iznenađujući nastup na sceni sa No Doubt tokom njihovog nastupa na Coachelli 2024. Stefani i Rodrigo su pevale zajedno, uz podršku članova benda Tonya Kanala, Toma Dumonta i Adriana Younga. Stefani je pozdravila Oliviju na sceni, koja je nosila majicu sa natpisom “I [love] ND” u znak podrške bendu—jer, naravno, ona je njihov veliki fan. Zajedno su pevale hit No Doubt-a “Bathwater.”

@kaletompkins @Olivia Rodrigo the way i screamed so loud #oliviarodrigo #nodoubt #gutsworldtour #coachella #coachellaweekend1 #fyp #coachella2024 #socal #fyp #abcde #day2 #coachelladay2 ♬ original sound – kale

Boho outfiti slavnih

Naravno, influenseri i holivudske zvezde pojavile su se na Coachelli u nizu kalifornijskih šik izgleda. Megan Fox stigla je u pustinju noseći oversized majicu sa Nirvana grafikom i kožnu jaknu, zajedno sa seksi čizmama preko kolena od lakirane kože. Filmska zvezda i čovek trenutka, Barry Keoghan, stigao je na zabavu koju je organizovao Celsius u jednostavnoj beloj majici i šortsu sa kariranom šarom, uz naočare za sunce da zaokruži izgled. Taylor Swift i Travis Kelce koordinisali su svoju couple modu, kao I Justin Bieber I Hailey. Pogledajte ih sve u galeriji.

Foto: Profimedia, Instagram

Najnovije