Harper's Bazaar Srbija

Lola Lennox, ćerka Annie Lennox govori o svom novom spotu i majci

Spot “Back At Wrong” je upravo objavljen.

Korake svoje majke, legendarne pevačice Eurythmics, Annie Lennox, prati Lola Lennox, koja je upravo objavila spot za 3. singl u svojoj karijeri, “Back At Wrong”, snimljen usred pandemije u Los Anđelesu uz pomoć njenog partnera Braeden Wrighta.

U razgovoru za britanski Harper’s Bazaar, 29-godišnja pevačica je rekla da njeni muzički idoli, iz vremena kada je bila dete i tinejdžerka nisu nužno povezani sa muzikom njene majke: “Volim  Dusty Springfield i Ninu Simone. Volim snažne glasove i žene koje su inspiraciju uzele od ovih umetnika i pretvorile je u nešto svoje, kao što su to uradile Adele i Amy Winehouse […] Ja takođe volim talenat Debbie Harry i kreativno ludilo Kate Bush…”

Lola se seća da je prve pesme počela da piše kao tinejdžerka na svom klaviru: „Naravno da sam znala da ovo nije nešto što će me odjednom učiniti slavnom, ali to je bio zabavan proces“, i kaže da je oduvek znala da želi postati pevačica.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lola Lennox (@lolalennox) onApr 18, 2020 at 2:53pm PDT

Što se tiče njene majke, Lola kaže da su je inspirisale manje njene pesme, a više njena profesionalna etika i ono što joj je muzika dala. “Sada mnogo pričamo o tome, ali kada sam bila mala, a potom tinejdžerka, živela sam tu, iza kulisa. Išle smo na turneju i gledala sam majku kako nastupa na koncertima i snima muzičke spotove, dok je u podrumu pisala pesme za album. Mogla sam da čujem kako peva tamo dole. Videti je kako svake večeri peva sa bendom bilo je nešto jedinstveno…”, opisuje ona.

Upravo objavljeni video „Back To Wrong“ snimljen je u Los Anđelesu tokom karantina, u kojem Lola Lennox i njen partner glume strastveni par koji živi u nadrealnoj kući koja podseća na filmsku scenu.

Najnovije