Novi dom Kristen Stewart u Los Anđelesu

Četiri spavaće sobe, pet kupatila i senovita bašta u italijanskom stilu - tako izgleda nova vila Kristen Stewart, koju je nedavno kupila za 6 miliona dolara u Los Anđelesu.

Kristen Stewart voli da kupuje nekretnine, smatrajući to najsigurnijim ulaganjem novca. Glumica već ima domove u Malibuu i Pasadeni, stan u Njujorku, a nedavno je zvezda stekla vilu iz 1927. godine u oblasti Los Feliz u Los Anđelesu. Nova kupovina koštala ju je 6 miliona dolara, ali je svakako vredela.

Kuća je skrivena iza visoke žive ograde i okružena baštom u italijanskom stilu. Čempresi, grmovi ruzmarina, masline koje rastu u glinenim posudama, mali bazen - ovde je sve idealno za opuštanje u prirodi.

Sama kuća je vila u mediteranskom stilu sa belim zidovima i dvorištem dekorisanim ukrasnim pločicama. Unutra se nalaze četiri spavaće sobe i pet kupatila, ukupne površine 455 kvadratnih metara. Iza ručno rađenih ulaznih vrata od kovanog gvožđa nalazi se prostrano predsoblje sa spektakularnim gredama od tamnog drveta i podovima sa španskim pločicama. Lučni prolaz vodi do dnevne sobe u koju se spuštate stepenicama. Tu je kamin od livenog gvožđa, somotske sofe i udobne fotelje. A za one koji vole da sviraju, tu je i klavir.

Na donjem spratu se takođe nalazi trpezarija sa rustičnim drvenim nameštajem, kuhinja i prostrana terasa, idealna za opuštanje i ručak na otvorenom.

nypost.com

Pročitajte još

Pročitaj još