Ovo je vodeći trend proleća kom su se priklonile Nicole Kidman i Hailey Bieber

Da li ste i vi dovoljno odvažne?

Dizajneri su, još prošle godine, najavljivali nadolazeće sezone mini trendova: otkrivanje kože smelim krojevima – što su konačno i prikazali u kolekcijama za proleće/leto 2022. Od košulja, preko džempera i dukserica do suknji i šortseva, manekeni su poneli mikro komade na pistama, koji su im prikrivali samo esencijalno.

Sa prvim pogledom na ove stvari, nametnulo se pitanje: ko će ih nositi? Modni brend Miu Miu dao nam je odgovor brže nego što smo mislili: Svi. U svojoj prolećnoj kolekciji za 2022, prikazali su mikro krojeve u pretežno bež, kaki i sivoj boji, želeći da zadrže svedene poslovne nijanse, ali u veoma seksi izgledu, poručujući: Stil za kancelariju, ali “make it sexy”.

Trend mini krojeva imao je velikog odjeka prvenstveno među slavnim damama i IT devojkama, pa je tako Nicole Kidman za naslovnicu Vanity Faira odabrala teksas komplet. Mikro top i mini suknja, koje je uklopila sa sivim čarapama i braon-bež sandalama, istakli su glumičine vitke noge ali pre svega – savršene trbušnjake.

I Hailey Bieber, za potrebe Miu Miu editorijala, počastila nas je istim teksas izgledom, dok su varijante sa košuljama i džemperima preovladale kod Chiare Ferragni i Saweetie, koje možete pogledati u našoj galeriji, kao i originalne kreacije pravo sa modnih pista.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Najnovije