Harper's Bazaar Srbija

Sve što znamo o novoj seriji “The Idol”

Lily-Rose Depp tumačiće ulogu pop zvezde, dok će se The Weeknd postati vođa kulta u novoj seriji koju je režirao Sam Levinson, poznati reditelj serije Eupohria.

Spremite se da budete svedoci “najprljavije ljubavne price u Hollywoodu”.

Abel Tesfaye (The Weeknd), Reza Fashim i stvaralac Euforije, Sam Levinson su udržuili snage kako bi kreirali najnovije HBO ostvarenje za koje veruju da će ostvariti veliki uspeh.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Idol (@theidol)

Radnja serije prati Lily-Rose Depp koja tumači ulogu Jocelyn, pop pevačicu koja ima probleme u karijeri i koja uhvati pažnju jednog od gurua i vođa tajnog kulta koga tumači Abel. Jocelyn vodi bitku sa mentalnim zdravljem i karijerom, a prava drama dešava se u trenutku kada uđe u toksičnu vezu sa Tedrosom, čiju ulogu tumači The Weekend.

U novom traileru, koji je ugledao svetlost dana pre svega nekoliko sati, takođe možemo videti i Jennie Kim, jednu od članica grupe Blackpink, ali još uvek ne znamo kakav je zapravo lik koji ona tumači.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Idol (@theidol)

Pored nje, imaćete prilike da vidite i mnoga druga poznata imena kao što je mladi pevač Troye Sivan, ali i mnoge druge zvezde HBO serija.

Ukoliko i vi, kao ni mi, ne možete da dočekate narednu godinu, kada će ova serija ugledati svetlost dana, predlažem vam da pogledate najnoviji trailer koji će vam zasigurno plasirati “The Idol” na sami vrh watch liste.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia

Najnovije