Harper's Bazaar Srbija

Objavljen je novi dokumentarac o životu Whitney Houston i njene ćerke

Lifetime je objavio prvi zvanični trejler za predstojeći dokumentarni film koji prati živote pop zvezde i njene ćerke pod naslovom „Whitney Houston & Bobbi Kristina: Didn’t We Almost Have It All“, koji će biti prikazan u subotu, 6. februara.

Potpuno novi dokumentarni film traje dva sata i detaljno će pokazati neke od borbi koje su vodile majka i ćerka, jer su delile mnoštvo paralelnih životnih iskustava.

“Whitney je bila idol. Ovo je prvi put da pričam o njoj”, rekla je Perri Reid za trejler. „Shvatili smo kakva je bila ova pop princeza“, dodaje Randy Jackson.

Whitney Houston umrla je 11. februara 2012. godine u 48. godini. Preminula je u hotelu Beverli Hilton u Kaliforniji, samo nekoliko sati pre zakazanog nastupa na godišnjoj svečanoj ceremoniji Clive Davis-a pre Grammy-a.

Tri godine kasnije, 31. januara 2015. godine, ćerka Whitney i Bobby Browna pronađena je bez svesti u kadi svog doma i prebačena u bolnicu. Posle meseci provedenih u raznim bolnicama, Bobby Christina umrla je 26. jula 2015. Imala je 22 godine.

.harpersbazaar.gr

Najnovije