Vulgaran makeup look na reviji brenda Hood By Air

Američki brend Hood By Air, poznat po pomeranju svih granica, predstavio je juče svoju novu kolekciju u sklopu New York Fashion Weeka, koja je nastala u saradnji sa poznatim sajtom erotskog sadržaja, PornHub. 

Nikada nismo želeli da sarađujemo sa drugim clothing kompanijama, već smo želeli da ostvarimo kolaboracije sa ljudima koji imaju slobodoumne ideje i duh. PornHub je mnogo više od toga izjavio je osnivač brenda Shayne Oliver. 

U skladu sa neuobičajenom saradnjom, pored ekscentričnih kreacija po kojima je ovaj brend prepoznatljiv, pistom su se nizali i komadi sa printom logoa sajta, dok su lookovi bili zaokruženi makeupom koji je izazvao različite reakcije. Makeup artisti su eufemistički opisali inspiraciju iza samog looka kao nevaljalu decu, koja su u momentu nestašluka napravila nered sa vazelinom.

Primarne boje iskorišćene su kao akcenat u monohromatskoj kolekciji sačinjenoj od dugih kaputa avagardnih silueta, oversized košulja, kao i provokativnih providnih topova upareni sa pantalonama širokih nogavica.

Prezentaciju su iz prvog reda posmatrale mnoge zvezde, uključujući i Naomi Campbell, Jadena Smitha, Saru Snyder, Juicy J-a, will.i.am-a i Teyanu Taylor.

source.harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još