Harper's Bazaar Srbija

Upustvo za on line dating u doba virusa

Trenutna vanredna situacija pojedincima može biti izuzetno blagorodna ako čvrsto odluče da iz usamljenosti predju u stanje „in relationship“ ili „in open relationship“, stvar izbora.

Kao dovoljno iskusna u „onlajn dejtingu“ dozvolicu sebi da vam dam par saveta i usmerim vas, kako ne biste gubili vreme.

Prva prednost Corona izolacije jeste sto ce se na dejting sajtovima smanjiti broj onih koji su oženjeni ili udate tj zauzeti, jer moraju da sede kod kuće sa svojom porodicom, što smanjuje slobodu kuckanja po tastaturi. Uopšte mi ih nije žao jer su to profili koje najviše prezirem i nećete mi verovati veoma velika populacija. Druga prednost je što ćete susrete odlagati sasvim dovoljno dok ne vidite s kim imate posla, jer iz „stay at home“ varijante izlazimo minimum za mesec dana.

Osnovna i polazna tačka pre nego se aktivirate jeste da sami sa sobom valjano porazgovarate i svrstate sebe tamo gde pripadate, razmislite šta želite tj šta tražite i odlučite da ste spremni to i da nađete.

Pre bilo kakvih primera hoću da vam surovo iskreno kažem: Ja sam pronašla upravo ono što sam tražila i to na on line dating-u! Pre toga sam provela godine u praznim pričama i avanturama jer nisam bila spremna za nesto ozbiljno. Zatim su usledile godine online neaktivnosti, rada na sebi, zbunjivanja i borbe sa sobom, dok napokon nisam bila spremna da uplovim u sigurnu luku ljubavi. Baš onakvu kakva mi je potrebna. Za život, za osmeh, za radost…za ljubav! Ubeđena sam da tome svi težimo, jer život bez naše duše bliznakinje nema smisao, iako zvuci patetično to jeste i bivalo je i biti ce.

On line dating je u današnjici najcešći način upoznavanja. Poznajem mnogo parova koji su na taj način počeli zajedničke zivote ili stvorili porodicu. Jedna od najboljih inovacija koju je doneo sajber svet.

Iskrenost je osnova da vam se desi ono sto priželjkujete. Pre nego sto napravite profil stavite na papir sve ono što vi jeste i sve ono što tražite.

 

D.LJ

Foto: Shutterstock

 

Najnovije