Harper's Bazaar Srbija

#FreeBritney – Britney Spears želi da uradi intervju sa Oprah Winfrey

Britney Spears razmišlja o intervjuu sa Oprah Winfrey.

39-godišnja pevačica želi da govori pod svojim uslovima i kaže svoju verziju priče o punom zakonskom starateljstvu koje je preuzeo njen otac.

Nakon uspeha dokumentarca New York Timesa „Framing Britney Spears“, koji prati život i karijeru slavne pevačice i objašnjava šta sada doživljava sa 39 godina, pogled javnosti se promenio i svet je razumeo koliko je neshvaćena. Možda zato pevačica razmišlja da Oprah Winfrey kaže svoju verziju, ali pod svojim uslovima.

Gledajući unazad, Britney Spears otpuštena je sa psihijatrijske klinike 2008. godine, gde je lečena pet dana. Njen 68-godišnji otac, sa punim pravnim starateljstvom, postao je odgovoran za sve odluke svoje ćerke, profesionalne, finansijske i lične, zbog njenog osetljivog psihološkog stanja. Prvobitni plan je trebalo da traje do sledeće godine, ali on važi i danas.

I dok je pop zvezda nastavila normalno da radi, otac je upravljao svim njenim finansijama, a pre dve godine naglo je prekinula sve svoje nastupe i preko svog advokata izjavila da sve dok on nastavi da kontroliše njen život, više neće pevati. Mnogo pre izlaska dokumentarca, korisnici interneta već su se udružili i podržali zvezdu – oni su stvorili pokret #freebritneyspears.

Danas je Britney Spears prema Entertainment Tonight zahvalna za svu podršku obožavalaca i sveta uopšte. Zbog njihove mobilizacije za njenu slobodu, pevačica je shvatila da žele da čuju njenu verziju i Oprah Winfrey je pravi izbor.

„Britney razmišlja o tome da razgovara o svojoj prošlosti, jer oseća da drugi ne bi trebalo da pričaju njenu priču“, rekao je izvor za ET. „Uvek je mrzela da daje intervjue, ali želi da preduzme sledeći korak, a Oprah je njen prvi izbor. U ovom trenutku ne postoji plan za intervju, ali kada se to dogodi, postojaće koraci koje Britney mora da preduzme pre nego što progovori.“

Isti izvor je rekao da Britney oseća ljubav ljudi. „Srećna je u poslednje vreme zato što dobija ogromnu podršku, nakon izlaska dokumentarca. Iako nije mogla da napravi bilo kakve promene u slučaju sa ocem, primila je milione poruka obožavalaca na društvenim mrežama i oseća da ima podršku javnosti.“

foto:harpersbazaar.gr

Najnovije