09.12. -15.12.2019.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog"
www.mojastrolog.rs

 
Ovan

Ovan

Ukoliko je odnos sa partnerom stabilan – takav će i ostati. Povremena nervoza koja će i voljenu osobu i vas doticati tokom ove sedmice, proći će brzo i neće imati nikakav uticaj na vaš odnos. Šta više – može vas oboje pokrenuti i učiniti da živnete i probudite strasti. No, ako je vaša veza već na klimavim nožicama, obratite pažnju na drugi deo sedmice koji donosi napetost a nakon nje – mogućnost obostranog distanciranja i povlačenja. Slobodni Ovnovi – fina dešavanja sa suprotnim polom. Zanimljivo vam je i uživate u kontaktu sa više osoba, a može vam se javiti i neko od bivših emotivnih partnera. Nedelja u kojoj će dogovori ići lakše nego u prethodnom periodu. Lepo ćete se povezivati sa drugima i imate dobru priliku da ostvarite zadovoljavajuće saradnje i poslovne konekcije. No, imaćete probleme sa papirima i sa tehničkim uređajima, što će vam povremeno donositi zavrzlame, konfuziju i vraćati vas korak unazad. Kad god budete očekivali da ćete nešto završiti očas posla, verovatno je da ćete uspeti tek iz drugog pokušaja. Polako, ionako vam nije vreme da žurite. Sve će to doći na svoje mesto. Neke obaveze rešavate u ovoj nedelji. Mogućnost uzimanja ili planiranja kredita. U ovoj sedmici povedite više računa u saobraćaju. Mogućnost povreda.

 
Bik

Bik

Komunikacija sa voljenom osobom je problem u ovoj sedmici. Ne znači da će doći do odvajanja, distanciranja – ali kao da se nećete baš lako i jednostavno „pronalaziti“. Još ako obostrana tvrdoglavost proradi – ma milina....Ne preuveličavajte problem, jer problem ne postoji. Opustite se, oboje – i stvari će doći u normalu. Slobodni Bikovi – komunikacija sa osobom koja vam se dopada ide skroz dobro i jedina ne baš pozitivna stavka je ta što sve ide sporije od očekivanog. Kratkotrajni zastoji u kontaktu sa simpatijom u vama bude nesigurnost i strahove. Nema razloga za to – sve ide kako treba. Nije pred vama lagana poslovna sedmica. Ona hoće biti kvalitetna i doneće vam rezultate i one poslovne i one finansijske, ali se mora priznati da će vas prilično iscediti i izmoriti. Raštrkanost, trčanje na sve strane, pokušaji da organizujete ono što je trenutno nemoguće srediti – obeležiće ovu nedelju. Obaveze će se gomilati koliko god se vi trudili da budete maksimalno ažurni u njihovom izvršavanju. Komunikacija sa saradnicima će biti konfuzna, a vi ćete shvatiti da na mnoge od njih ne možete da se oslonite. Opustili ste se sa novcem i skloni ste da više potrošite. Jako osetljivo grlo i celokupan respiratorni trakt.

 
Blizanci

Blizanci

Prelazak vašeg vladara Merkura u polje partnerstava i pun Mesec u vašem znaku možemo dvojako posmatrati. U stabilnijim odnosima, ovo će da označi kraj zahtevnog perioda za voljenu osobu i vas, veću posvećenost i više vremena jedno za drugo. Čak i uz zauzetost i opterećenost obavezama – vi ćete tražiti način da se povežete i budete što češće zajedno. U onim nestabilnijim vezama – pokušaji da razgovarate i rešite probleme neće funkcionisati. Slobodni Blizanci – ima tu nekih kontakata, ali sve je to „smuti pa prospi“ varijanta. Dobar je period da se družite i izlazite, na ljubav sačekajte malo. Do sada ste radili nekako „u senci“ a sada je vreme da istupite i da svoje rezultate date drugima na uvid. Pojedini će ostvariti vrlo značajne poslovne kontakte – umećete da na pravi način predstavite sebe i svoje ideje. Svakako očekujte da je pred vama jedna izuzetno aktivna nedelja, protkana mnogobrojnim sastancima i pojačanom komunikacijom na svim nivoima. Rešavate važna papirološka pitanja i iako to neće ići bez tenzije – izvesno je da ćete do kraja nedelje uspeti da neke bitne stavke privedete kraju. I dalje je naglašen period pojačanih troškova. Svedite ono što možete na razumnu meru. Moguće su virusne infekcije.

 
Rak

Rak

Može vas uhvatiti bezrazložna ljubomora, jer se oko vašeg dragog bića često mota osoba za koju niste sigurni da li mu je zaista prijatelj/kolega ili neko ko pokušava da ga osvoji. U suštini, sve vaše nesigurnosti su u ovoj sedmici jako preuveličane. Strahovi bujaju, a nema razloga za tako nešto. Realno gledano – vaš odnos je dobar i nemojte ga kvariti. Slobodni Rakovi – konjukcija Venere i Saturna u partnerskom polju može da označi vaše trenutno okretanje ka prošlosti. Da li je to dobro ili ne – pokazaće vreme. Vi u svakom slučaju imate ogromnu šansu za ljubavni početak. Stari ili novi. Kao da i do sada niste znali gde pre da se okrenete – ulaskom u ovu sedmicu kao da ste ušli u košnicu. Obaveze se sručuju kao lavina na vas i odjednom treba stići na sto strana, ako je moguće sve u istom trenutku. Da sve ovo ide bez konfuzije i da je moguće organizovati se kako treba – to bi bilo odlično, ali iskreno rečeno – male su šanse za tako nešto. Ono što je dobro jeste da ćete do kraja nedelje završiti sa jednim ogromnim delom obaveza. Vodite više računa o papirološkim pitanjima – može biti problema. Stoje vam najave većih troškova što vas ni malo ne raduje. Uglavnom sitnije zdravstvene tegobe.

 
Lav

Lav

Voljena osoba i vi – imate se, a nemate se. Vaš odnos se nekako otaljava, ide doduše bez većih trzavica i problema, ali ni ne daje vam trenutno ništa posebno da biste mogli da kažete da ste zadovoljni. Ukoliko ne želite da upadnete u dosadu (a sami znate da je dosada đavolje igralište), budite više aktivni sa prijateljima, provedite slobodno vreme kvalitetno sa onima koji vam donose osmeh na lice. Slobodni Lavovi – za sada još uvek nije moguće da ostvarite svoje emotivne težnje. Noviteta nema ili nisu aktivni, samo se neka prošlost mota. A i ta prošlost može da vas zainteresuje samo na kratko. Poslovno vi ne stojite loše. Ne sporim – verovatno vaši rezultati vama ne izgledaju značajni i voleli biste da ih je više – ali realno gledano, sve ovo ide kako treba i pravim tempom. Ima u ovoj nedelji mogućnosti da se pokrenu dogovori koji su bili u zastoju u prethodnom periodu, što i vas može iznenaditi. Dobijate nove ideje za proširenje posla ili za rešavanje problema koji su vas opterećivali. Vaša odgovornost i trud na dnevnom nivou neće proći nezapaženo, ne brinite. Malo ćete se opustiti po pitanjima novca. Nedelja sa više troškova, ali onih „za svoju dušu“. Polako izlazite iz napornog zdravstvenog perioda.

 
Devica

Devica

Ukoliko su vaše emotivne relacije iole stabilne, ovo je lep period za vas. Vi ste spremni da se više posvetite voljenoj osobi, da provedete lepe trenutke zajedno. Sve funkcioniše mirno, sa dosta pozitivne energije i sa finim novitetima koji mogu samo pozitivno podstaći vaš odnos. Oni koji su u dužim emotivnim vezama počeće intenzivno da razmišljaju o zajedničkom životu, braku. Slobodne Device – u periodu ste koji je izuzetno značajan za vas i koji treba da vam donese ozbiljnu i trajnu emotivnu priču. Osobe koje su sada oko vas nude vam ono što vam je potrebno – smirenje i stabilnost. Tokom ove sedmice može biti tenzija u radnom okruženju, ali to su situacije sa kojima ćete vi uspevati da se izborite i koje neće uticati ni na kvalitet vašeg posla ni na saradničke odnose. Prosto rečeno – trenutna bura u čaši vode. Suština je da ste vi u dobrom poslovnom periodu, i da ćete povremene distrakcije i zastoje lako prevazilaziti. Oni koji planiraju pokretanje privatnog posla, od ove nedelje će se mnogo jače usmeriti na tu stranu. Možda novca nema na kamare, ali vi uspevate da ga dobro rasporedite. Više se odmarajte, potreban vam je kvalitetan san i opuštanje.

 
Vaga

Vaga

U emotivnim relacijama – ista meta, isto rastojanje. Vi se osećate nekako bez veze, letargično i dosadno vam je i sve se vrti oko već sto puta prežvakanih tema i dilema sa voljenom osobom. Sigurno je da će još neko, kraće vreme stvari funkcionisati ovako. Šta da se radi, pregurajte nekako. Ne volite se manje i sve je u redu – zato ne pravite sebi haos u glavi, pokušajte da i ovaj period ulepšate – organizujte neko zajedničko druženje sa prijateljima ili izlazite više, osećaćete se bolje. Slobodne Vage – trenutno ništa novo što vredi nije oko vas, samo se mota neka prošlost – bilo vama u mislima, bilo kroz stvarni kontakt. Mnogo ćete morati da ulažete sebe, mnogo da se trudite, mnogo da budete odgovorni. I nije problem u tome već u osećaju da i pored svog ovog maksimalnog zalaganja vi tapkate u istom mestu. To nije istina, to je samo vaš doživljaj stvarnosti – prosto rečeno, morate pustiti da sve ovo što radite pokaže svoju vrednost. A to će biti uskoro. U ovoj nedelji morate rešavati neka pitanja iz prošlosti, a mogu vam se javiti i stari saradnici. Može biti dogovora na starim osnovama. I nema ničeg lošeg u tome. Red troškova, red dobitaka. Ipak, uspevate da održite finansijsku stabilnost. Kod mlađih – prehlada. Kod starijih – kostobolja, problemi sa kičmom.

 
Škorpija

Škorpija

Mala nesuglasica ili tenzija početkom nedelje samo će doprineti da odnos sa voljenom osobom živne. Vas dvoje ste, realno gledano – skroz dobro i neka tako i ostane. Možda biste voleli da ste kao par aktivniji, ali nema ništa loše ni u ovom mirnom i sporom toku vašeg odnosa. Slobodne Škorpije – neko će želeti da obnovi kontakt sa vama i vi zaista nećete imati ništa protiv, ali ovo će biti trenutna zainteresovanost i zanimacija, ništa više. Realno gledano, sada ste ipak najviše usmereni na sebe i na ono što vi želite (a što se ne mora vezivati za ljubav) i tako ćete i funkcionisati. Nema naznaka ulaska u vezu. Tekući poslovi se odvijaju dobro, ali sve ono novo što želite da pokrenete ide uz zastoj i uz čekanje. Čekajte, ništa vam neće faliti jer ćete dočekati. Ako je nešto usporeno, postoji razlog za to bez obzira da li vi taj razlog vidite ili ne vidite. Ono što je najbitnije jeste da imate ogromnu podršku od onih osoba koje su vam bitne i koje će vam, ako vi ne možete – otvoriti vrata ka onome što želite. Zato se ne nervirajte nego se usmerite na ono što je važno. I gurajte, bez zastoja i bez oklevanja. Malo ste se opustili i raspojasali po pitanjima novca....Čuj - „malo“..... Utopljavajte se, možete se prehladiti. Ili dobiti upalu urinarnog trakta.

 
Strelac

Strelac

Pun Mesec u polju partnerstava i Merkur koji ulazi u vaš znak (vlada tim istim partnerstvima) govore o tome da zauzeti Strelčevi ulaze u fazu „biti ili ne biti“. Što je dobro, pokrenuće se jače i pozitivnije – živnućete i partner i vi, živnuće i ulepšaće se i vaš odnos. Što ne valja, krenuće da se osipa i niko to osipanje neće moći da zaustavi. Hajd, navijajmo za prvu varijantu! Slobodni Strelčevi - udvaraće vam se sa više strana i biće vam lepo. Ništa vi nećete morati da uradite, samo da blistate i širite pozitivnu energiju i harizmu oko sebe. Na vama je – odaberite ili pustite udvarače da se i dalje lome oko vas. Niste loši ni malo, niste. Eto i Merkura u vašem znaku da vam donese da dodatno živnete, da budete bolje raspoloženi, ali i da pokrene saradničke i partnerske poslove, papirologiju i dogovore. Sve to ide kako treba, doduše ne onim tempom koji biste vi priželjkivali – ali samo polako, biće i toga! Sada gledajte da se ne rasipate mnogo, da se organizujete bolje da biste stigli da završite sve ono što dolazi do vas. Jedna osoba se javlja i želi da ponovo pokrene poslovnu priču sa vama. Novca ima taman onoliko koliko vam treba. Osetljivi su vam grlo i pluća.

 
Jarac

Jarac

Dato vam je sve, samo da prepoznate i uživate u tome. Realno gledano, nema ničeg lošeg u vašim partnerstvima – sve to ide nekim svojim normalnim tokom, naravno – uz povremene oscilacije – ali ne turbulencije. Voljena osoba će imati neke svoje žute minute u ovoj nedelji – ma pun je Mesec, nemojte joj zameriti – reagujte na svoj način - smirite, saslušajte, poljubite, podržite! Slobodni Jarčevi – privlačnost prema nekome postoji, a postoji i uzvraćanje od strane te osobe. Dakle, sve je tu da se neke fine stvari pokrenu. Ako vas prošlost i dalje „žulja“ – gledajte šta ćete sa tim. Na vama je. Pametni ste, sposobni ste, mudri ste. Još na sve – ne ponašate se impulsivno, ne trčite pred rudu, umete da prepoznate priliku i da je iskoristite. Šta ćete više? Motivacija postoji, postoje i dobre prilike za vas – neke od njih ćete iskoristiti odmah, a za druge ćete napraviti dobar plan, pa polako....korak po korak. Rešenja nekih vama bitnih situacija su izgledna, samo je potrebno sačekati da se ispune formalne i zakonske okolnosti. Malo vam je gužva na poslu ove nedelje, mnogo obaveza. Rešavajte, jednu po jednu. Bolja je situacija nego ranije, a i dodatno će se popraviti u narednom periodu. Čuvajte se prehlade. Starijima manje reumatske tegobe.

 
Vodolija

Vodolija

Sve vas tako nešto muči, sve vam nešto smeta, sve vam nešto nije po volji. Kad vam je partner maksimalno posvećen – guši vas. Kada se okrene sebi – eto, ko zna šta radi, samo skita Boga pitaj sa kim...U suštini, vi nemate problem sa voljenom osobom – imate problem sami sa sobom. Hajte, iskulirajte malkice – sve je dobro, samo vi dramite. Slobodne Vodolije – čak i da postoji neko ko je blizu vas i ko bi želeo da sa vama produbi kontakt – strahovi i nesigurnosti su vas stisli i ne možete da se opustite. Loša sećanja i iskustva naviru i ne dozvoljavaju vam da date i sebi i ovoj osobi šansu. Jedna luda i brza sedmica je pred vama. Naradićete se svojski, povremeno nećete znati gde udarate od mnogobrojnih obaveza i sigurno je da ćete kraj radne nedelje dočekati sa olakšanjem. No, bitni su rezultati dame i gospodo – a njih će u ovoj nedelji svakako biti! Od samog početka nedelje se pokrećete žestoko i završićete sa nekim situacijama koje su u zastoju mnogo brže nego što ste mislili. Stvari se značajnije pokreću a to će vam dati dodatno vetar u leđa. Solidna finansijska situacija. Sve će biti dobro dokle god se odmarate dovoljno.

 
Ribe

Ribe

Ukoliko je odnos sa voljenom osobom na iole stabilnijim osnovama – ova nedelja ga samo može dodatno pokrenuti, usmeriti, učiniti da oboje želite više zajedničkih momenata i više kvalitetno provedenog vremena. Uozbiljavate se, ali na onaj pravi način. Ako ste pak u nekoj nerealnoj priči gde sami sebe zaluđujete ali i pored toga opstajete pored partnera – sve manje će vam se dopadati njegova ponašanja, pogotovo što će sve drugo staviti ispred vas. Slobodne Ribe – ne žurite sa odabirom, jer možete izabrati baš osobu koja je ili zauzeta ili vuče neki veliki emotivni balast za sobom. A na poslu ove nedelje – ludnica. Svi su se rastrčali, svi nešto pričaju – šire se i ovakve i onakve informacije, svi su nešto u haosu. I naravno – velikoj većini ste potrebni baš vi, da vam se obrate, potraže savet ili pomoć. Ne dozvolite da vas ova halabuka uvuče i poremeti – savršeno ste sposobni da vladate situacijom. Ne zatrpavajte sebe tuđim problemima – morate da se fokusirate na ono što je istinski važno i da to obavite. Vaše pozicije i stabilnost nisu ugroženi, ali vaš mir jeste. Ulazite u ovu nedelju sa troškovima. I verovatno ćete i nastaviti tako. Niste loše, ali vam je potrebno više odmora.

Najčitanije

Horoskop

trendovi shopping poznati enterijeri događaji luksuz kultura moda
Harper's BAZAAR Srbija

Sofisticiran, elegantan i provokativan, Harper's BAZAAR je prava stanica za sve žene istančanog ukusa.

©2015 ATTICA MEDIA Serbia, Inc. All Rights Reserved.     Uslovi korišćenja

Developed by Mini STUDIO Publishing Group