25.05.-31.05.2020.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog"
www.mojastrolog.rs

 
Ovan

Ovan

Partner bi i dalje da se vraća na neke stare teme, dileme, izvlači pitanja iz ko zna kakvih budžaka prošlosti. Jednim delom vam je to simpatično, drugim delom vas smara. Ukoliko budete malkicko manipulativni i mudri – sve ćete ovo uspeti da rešite do kraja nedelje. Zauzeti moraju i da budu oprezni ukoliko nešto rade „sa strane“ – pre ili kasnije (a mnogo je više verovatno da će biti pre) ovo vam može napraviti ozbiljne probleme. Slobodni Ovnovi – zabranjene i tajne veze, pogotovo sa zauzetim osobama – izbegavajte. Noviteti sada teško da će uspeti, umesto toga – bolje rešavajte prošlost. Vrlo aktivnih nedelju dana je pred vama. Jednim delom ovo će vam prijati jer će u moru dešavanja biti i nekih vrlo simpatičnih dogovora i zanimljivih poslovnih kontakata. No, drugim delom – sigurno je da ćete morati da neke situacije radite iznova i iznova da biste ih završili. Još uvek postoji prostor za greške, i to najpre one napravljene u brzini ili u fazonu „ma daj samo da otaljam ovo“. Dolazi vam poslovna šansa za koju ste mislili da ste je propustili ili ostali bez nje. Lepa mogućnost da vam dođu pare koje duže čekate ili od strane nekog dužnika. Osetljiv stomak, sklonost ka alergijama. Stariji – problemi sa krvnim sudovima.

 
Bik

Bik

Samo jednim delom Bikovi su izašli iz one najmutnije i najčudnije zone. Neke odgovore ste dobili, neke ste dali sami sebi – da li su bilo jedni bilo drugi ispravni – to će pokazati vreme koje je pred vama. Uloga voljene osobe se u ovoj nedelji pojačava i doprinosi da stvari između vas dvoje postaju aktivnije. Ima tu par situacija koje će vas ako ne u potpunosti dići, a ono makar učiniti da na mirniji i opušteniji način funkcionišete sa osobom koju volite. Slobodni Bikovi – period nesigurnosti i neizvesnosti po pitanju osoba koje su oko vas i dalje vlada. Postoji šansa da se kao nešto pomeri na bolje u ovoj nedelji.... Prilično korektna situacija što se tiče posla očekuje vas u ovoj nedelji. Promene koje su nagoveštene sada zaživljavaju i bar za sada se neće pokazati kao loše. Za dalje – videćemo. Negde ste se vi uskladili sami sa sobom, mnogo toga pomirili i razrešili u sebi pa ćete vrlo korektno i stabilno reagovati na sve što dolazi iz okruženja, od strane saradnika ili od okolnosti. Uglavnom – imate pred sobom radnu sedmicu koja vama lično donosi mir, ali sa druge strane – donosi i da se neke situacije pokreću i prijaju vam. Prilično stabilno. Bez preterano naglašene problematike u ovoj nedelji.

 
Blizanci

Blizanci

Venera u vašem znaku polako se otima kvadratnom uticaju od strane Neptuna – pa ćete jasnije videti mnoge situacije u vašem partnerstvu. A i sami ćete nekako bolje znati, bolje osetiti šta vam je činiti. Kod mnogih Blizanaca ovo će doneti otrežnjenje – bilo da je ono pozitivno ili negativno. No, nemojte se zanositi – pred vama je još poprilično dugačak put kada je vaše partnerstvo u pitanju i sigurno je da će na tom putu biti prepreka....verovatno pre nego što mislite. Slobodni Blizanci – u periodu ste kada samo trebate rešavati prošlost, nemojte se uplitati u nove ljubavne priče – zaista nije vreme za njih. Iako ste još uvek u periodu dilema i nesigurnosti po pitanju posla i svoje uloge u svemu tome – ipak ova nedelja donosi prilično korektne i okolnosti i vaš način funkcionisanja. I dalje morate biti vrlo obazrivi što se tiče obećanja, što se tiče nekih grandioznih poslovnih šema – nešto od ovoga jeste dobro i pravo, ali uglavnom je šarena laža. Vaš zadatak je da pokušate da otkrijete kome možete dati svoje poverenje, a koga momentalno otpisati. Zato, ne žurite sa odlukama, ali u obavezama – budite hitri i ažurni. Finansijska situacija se blago poboljšava. Problemi sa vidom. Kod starijih – moguć je povišen očni pritisak.

 
Rak

Rak

Iako će to polje podsvesti i tajni, stvari koje sakrivate ili od kojih bežite – biti još jako dugo naglašeno kod vas – u ovoj nedelji Rakovi dobijaju prvu, iole korektniju priliku da nešto promene. Ne očekujte akciju ni od koga drugog – moraćete da je sprovedete sami. Samo vi u ovoj nedelji možete napraviti neki iskorak, bilo da se on vezuje za osobu koju volite ili za te nedoumice koje nosite u sebi. Zapitajte se šta je to što možete da promenite da biste dobili svoj mir – i uradite to. Slobodni Rakovi – baš u ovoj nedelji se možete prepustiti ljubavi – slažu se situacije da vas uvedu u kompletan emotivni zanos. U ovu sedmicu ulazite potpuno drugačije organizovani, potpuno drugačije fokusirani na posao. Trenutno velika snaga postoji u vama, odlučnost a samim tim – i odlične prilike da funkcionišete skoro pa savršeno. Napravićete neke promene, neke sami a neke uz pomoć osoba koje su vam poslovno bliske i te promene će se jako brzo pokazati kao prava stvar. Iako i dalje imate mnogo pitanja i nedoumica oko svog poslovnog statusa, sada ste spremni da sve rešavate lagano, jedno po jedno. Još uvek imate tendenciju da se previše opuštate po pitanju troškova. Povoljna zdravstvena situacija.

 
Lav

Lav

Na prvi pogled – kao da je sve ok trenutno između vas i partnera. Ali ne lezi vraže – ispada da baš i nije. Nisam sigurna da je partner trenutno slaba karika, više mi izgleda da ste to baš vi. Imate vi neke svoje podebele oscilacije – nešto od toga pokušavate da razjasnite sa prijateljima, ali jedan dobar deo taložite i skladištite u sebi. No, da me pitate da li u ovoj nedelji imate neki iole veći problem sa voljenom osobom – odgovor je ne. Imate problem sami sa sobom. Slobodni Lavovi – uživajte u svojoj slobodi i druženju i ne žurite u bilo kakve emotivne priče. Pustite da vreme razjasni ko je ko i šta vam nudi i donosi. Neko pritajeno nezadovoljstvo postoji kod vas. Kao da niste u potpunosti zadovoljni sobom, svojim načinom funkcionisanja, onim kako ste odreagovali na poslovne prilike i neprilike. Lavovi mogu smatrati da su neke stvari propustili ili da nisu odigrali svoju ulogu kako treba – nema potrebe opterećivati se time i biti okrenut ka prošlosti. Usmerite se na ono što je pred vama, jer i dalje ste u periodu kada možete napraviti promenu, samo možda ne onoliko veliku i brzu kao što biste voleli. Nije loše. Malo se rasipate na više strana, ali opet – korektna situacija. Promenljiva energija. Talasi umora – relaksirajte se više.

 
Devica

Devica

U ovoj se nedelji možete povezati sa osobom koju volite na jedan drugačiji način. Doduše, i dalje će ispod površine ostati sve ono što vas pritiska, i dalje će vladati nedoumice i nesigurnost – ali ako ništa drugo – vas dvoje ćete naći link koji vas drži zajedno. Sad, šta će biti taj link to je veliko pitanje – možda zajednički planovi, možda zajednički rad na nekoj situaciji, a možda samo više razumevanja jedno za drugo. Slobodne Device – preko polja prijatelja, društvenih mreža i aktivnosti možete upoznati prilično zanimljivu personu koja će vas zaintrigirati svojom energijom, mističnošću i dubinom. Još prvih par dana u ovoj sedmici posao i ljudi sa kojima radite će vam odvlačiti veliku količinu energije. Trošićete se do maksimuma, a nećete biti sigurni da li ste na pravom putu. No, nešto kasnije – dolazi do poboljšanja, prvo vašeg načina na koji gledate ono što se dešava, a onda i do funkcionisanja. Uspećete da se na pravi način povežete sa nekim osobama, možda i da napravite konkretnu promenu ili pokrenete priče koje vas interesuju. Samo nemojte praviti dugoročne planove – sačekajte da vidite kako sve ide... Malo ste se finansijski popridigli, ali još uvek u ovom sektoru ima oscilacija. Energetski se oporavljate i „dižete“.

 
Vaga

Vaga

Neke stvari su vam jasnije, ali nemojte sa zanositi – period raščišćavanja u vašim emotivnim relacijama (ali i unutar vas) praktično je tek započeo. Jedino što se od vas traži jeste da prvenstveno budete iskreni prema sebi, a onda naravno – i prema partneru. Neke Vage zaista ne bi smele da otežavaju sebi situaciju tako što će očijukati sa strane ili se uplitati u kojekakve flertove (daleko bilo – avanture). Sve ovo bi samo bila jako plodna podloga za kasnije probleme i sukobe sa voljenom osobom. Slobodne Vage – ako je ikako moguće – izbegnite da ponavljate greške – iste one koje ste do sada sto puta napravili. Energetske oscilacije i dalje postoje kod vas, ali kako dani budu odmicali – funkcionisaćete bolje. Postoji problem što prikupljate obaveze i skladištite ih, ostavljajući ih „za sutra“, što vam i u ovoj nedelji može doneti povremenu nervozu i žurbu, onda kada vam se najmanje radi. U periodu ste koji je ipak jako dobar za kreativnost, jako dobar da pokažete da nosite u sebi mnogo više od onoga što ste do sada pokazali. Neka lepa pomeranja i povoljne poslovne prilike sada vam mogu doći. Za sada – ne stojite loše. Ne opuštajte se, ovo se može promeniti jako brzo. Ukoliko ste imali neku zdravstvenu problematiku, ona se sada umiruje.

 
Škorpija

Škorpija

Između partnera i vas trenutno postoji neka forma krhkog balansa – kopčaćete se bolje nego inače, čak se i nežnost i emocije mogu dodatno pokrenuti. U suštini, taj emotivni deo jeste stavka koja vas veže i možete sada biti više ljubavno posvećeni jedno drugom. No, da li ste na stabilnom i mirnom terenu? Bojim se da niste. Kao i za neke druge znake, i za vas važi – mnogo toga još mora da se uradi u periodu koji je ispred vas, čekaju vas testovi i ispiti koje vi kao par morate proći da biste nastavili dalje. Slobodne Škorpije – ljubav jeste tu. Da li je prava i gde vas vodi – to neka vreme pokaže. Imate pred sobom nedelju u kojoj se dosta toga može promeniti na bolje i pokrenuti. Nešto od ovoga će biti na konto vašeg prethodnog truda i angažovanja, a nešto – pukom srećom i kroz iznenadne poslovne šanse. Vi ste u fazi kada ovo možete iskoristiti za sebe, jer imate i motiv i inspiraciju koja vas vodi. Da li će biti baš onoliko finansijski plodonosno kao što se nadate – to zavisi od mnogo faktora. Vaše konekcije i poslovi sa inostranstvom dodatno jačaju – zgrabite prilike koje će vam se sada ponuditi. Ne opuštajte se po pitanju troškova, pre ili kasnije to će vam se obiti o glavu. Verovatno pre. Neka sitna zdravstvena problematika, ali dovoljno uporna da vas nervira.

 
Strelac

Strelac

I dalje je vrlo promenljiva atmosfera u vašim emotivnim partnerstvima. Negde kao da i partner i vi pokušavate da pronađete pravi model delovanja, što vam povremeno ide super od ruke, a povremeno se totalno razmimoilazite. Mešanje drugih osoba u vašu emotivnu priču sada samo može dodatno zakomplikovati stvari, pa ne dozvolite da iko sa strane ima uticaj na vas, koliko god dobronameran bio. Voljena osoba i vi morate sami pronaći svoj put. Slobodni Strelčevi – nije problem u ljubavnim dešavanjima, njih svakako ima. Problem je da li ta dešavanja imaju iole stabilnu osnovu za dalje... Što vam se u prvom delu sedmice otvori – otvorilo vam se. To jeste period kada bi mogle zaživeti neke promene i poboljšanja ili vam doleteti nove poslovne šanse. Ukoliko možete, iskoristite. Generalno gledano – ovo je jedna nedelja koju ćete uglavnom otaljati. Biće tu dešavanja, ali će vam se uglavnom činiti da ste nekako u raskoraku sami sa sobom. Ako ste privatnik – moguće je da će vam ova nedelja doneti prvo pozitivne promene, a onda i bolji način funkcionisanja i veću zaradu. Nije bajno, ali nije ni strašno – nekako u ovom segmentu uspevate da balansirate. Sitnija zdravstvena problematika koja brzo popušta i prolazi.

 
Jarac

Jarac

Partner je otvoren za „pregovore“ tokom ove sedmice. Naravno, šalu na stranu – drago vam biće je više spremno da se prilagodi i usaglasi i čak pokaže više nežnosti, prisnosti. Neke situacije iz prethodnog perioda sada je moguće prevazići kroz otvoren, iskren i emotivan razgovor. Sve ovo stoji ukoliko i vi pokažete dovoljno zrelosti, truda i spremnosti da se istinski posvetite partneru. Moguće je napraviti lepe i pozitivne pomake – iskoristite ovo vreme. Slobodni Jarčevi – novo poznanstvo (ili staro, ali na novim osnovama) može vas poprilično oraspoložiti i dići tokom ove nedelje. Sve ono što se vezuje za obavljanje obaveza i odnos sa saradnicima i kolegama – i dalje će vam oduzimati prilično energije i davati vam osećaj tapkanja u mestu. Činiće vam se da konstantno rešavate stvari, ali da one isto tako konstantno – nisu rešene. Kao da ste non stop na početku. No, ako zanemarimo ovaj „detalj“ – sve ono što se vezuje za dogovore, za poslovne kontakte, za pregovore i eventualno čak za ostvarenje nekih partnerstava i saradnji – sada će ići u početku sporo, a onda sve brže i bolje. Nije loše – dobri ste, poprilično. Nešto pojačan umor i povremeni padovi energije.

 
Vodolija

Vodolija

Iako možete smatrati da ste rešili sve probleme u svojim partnerstvima, preskočili sve te neke sitne prepreke koje su vas saplitale – verovatno je da to nije tako. Preispitajte odnos, preispitajte sebe – vidite da li je potrebno još nešto „opraviti“ – jer ovo je jedini način da vas dvoje kao par em dobijete trenutnu stabilnost, em da tu istu stabilnost zadržite i u mesecima koji su ispred vas. Sve ono što preskočite ili gurnete pod tepih – doći će na dnevni red, i to vrlo brzo. Slobodne Vodolije – vama ne znam šta bih rekla. Nekome će biti super, a nekome baš i ne. Pitanje je da li će u vremenu koje dolazi da se pokaže da li su ovi prvi prošli bolje....ili ovi drugi. Mnogo čudan ljubavni period za vas. Šta ću vam, tako vam je. Šareniš od nedelje – suštinski, ona je prilično povoljna po vas u poslovnoj sferi, ali će se taj „šareniš“ uglavnom odnositi na vaš način funkcionisanja i prihvatanja i obaveza i kontakata sa saradnicima. Tako ćete imati faze u kojima ste nezaustavljivi, ali isto tako i one u kojima na svaki način gledate da izvrdate bilo šta što se vezuje za posao. No, i pored ovakvog vašeg čudnog načina funkcionisanja, neke prilike će vam se otvoriti, ničim izazvano. I vi ćete biti više nego spremni i voljni da ih zgrabite. Prilično korektna situacija u ovom segmentu. Nešto sa ishranom ne radite kako treba. Gro problema kreće odavde.

 
Ribe

Ribe

Iza vas je jedna neobična nedelja po pitanju emotivnih partnerstava. No, to što je bilo – bilo je. Bitno je da je ispred vas sedmica u kojoj biste partner i vi ipak mogli pronaći onu zajedničku, najpre ljubavnu nit koja će vas povezati. Naravno, moraćete vi da budete inicijator i da vi napravite prvi korak. Šta vam teško, ako već znate da ćete na kraju dobiti ono što vam je potrebno – sigurnost i ljubav. E sad, na koliko je dugo ta sigurnost.....to ćemo tek da vidimo. Slobodne Ribe – ako sada ne uspete da ćapite osobu koju želite, ja stvarno ne znam kad ćete. Saberite se, fokusirajte i krenite u ljubavni napad. Ovo može biti jako, jako dobra poslovna nedelja za vas. Prema tome, manite nesigurnosti, sumnje, strahove – šta god da vas od ovoga koči. Vreme je da delate i da budete od akcije. Ono što želite i ka čemu stremite se jako brzo može pokrenuti. Samo o jednoj stvari morate da vodite računa – vaši motivi moraju biti pravi, i naravno – zakonska, pravno legalna osnova mora da postoji. Ako ste ove uslove ispunili – onda krenite i očekujte nagradu za svoj trud i angažovanje. Dosta stabilno. Više obratite pažnju na ishranu, ali i na fizičku aktivnost.

Najčitanije

Horoskop

kultura enterijeri moda događaji poznati luksuz shopping trendovi
Harper's BAZAAR Srbija

Sofisticiran, elegantan i provokativan, Harper's BAZAAR je prava stanica za sve žene istančanog ukusa.

©2015 ATTICA MEDIA Serbia, Inc. All Rights Reserved.     Uslovi korišćenja

Developed by Mini STUDIO Publishing Group