Nedeljni horoskop 16.07 - 22.07.2018.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog"
www.mojastrolog.rs

 
Ovan

Ovan

Jako malo truda je dovoljno da dođe do smirivanja i poboljšanja odnosa sa partnerom. Ali, ponekad je teško napraviti čak i taj prvi korak...Voljena osoba će pružiti ruku pomirenja ili spustiti loptu po nekim pitanjima već početkom sedmice...vaše je samo da prihvatite i da uzvratite na isti način. Ova vam nedelja može doneti jedan lep predah, baš onakav kakav vam je oboma potreban. Nemojte dozvoliti da prođe tek tako....Za slobodne Ovnove – otvara se jedan divan momenat ove nedelje. Neko vam je do sada malim znacima pažnje pokazivao svoju zainteresovanost, a sada će se konačno i odvažiti da napravi prvi, konkretniji potez. Prihvatite ovu slatku igru – uživaćete u svakom trenutku! Dobre pozicije da se tokom ove sedmice konačno prevaziđu neki problemi koji su kočili realizaciju planova i projekata. Situacije će se otvoriti maltene pa same od sebe i pogurati vas ka vašem cilju. Uhvatili ste dobar radni ritam i pored napetosti koja kao da visi u vazduhu ovih dana – uspevate da završite sa svim poslovnim obavezama, pa i da pokrenete nove projekte, dogovore ili saradnje. Neke vaše ideje ili kreativna rešenja mogu se dopasti nadređenima. Miran period po pitanju finansija. Moguće je da su prilivi nešto povećani, ali i vi vrlo vodite računa o svojim troškovima. Pravilna ishrana je osnova da biste se tokom ove nedelje osećali dobro. Starijim Ovnovima i onima koji su meteoropate – glavobolje, problemi sa pritiskom.

 
Bik

Bik

Baš vam je fino što se ljubavi tiče ukoliko ste slobodni. Imate neku slatku, maltene pa svakodnevnu komunikaciju sa osobama koje su vam zanimljive. Realno gledano, sve vam je potaman. Niti ste nesrećno zaljubljeni, niti patite za nekim, onako – čačkate se, poigravate, uživate....osećanja vas ne „drmaju“ i u ovim danima možete baš lepo da odmorite i mozak i dušu. Ukoliko uđete u neku emotivnu priču, više ćete biti vođeni razumom nego leptirićima u stomaku....šta fali, ni to nije loše ni malo....Ako ste zauzeti, primedbe koje imate na partnerovo ponašanje ili reči – ili ne iznosite, ili ih umotavate u neke šaljive obrasce. U prevodu – kažete ono što imate, ali na jedan zabavan i neposredan način... Retrogradni Mars u vašem polju karijere u kvadratu je sa Uranom iz vašeg znaka, pa najveću pozornost treba obratiti na odnose sa poslovnim partnerima i nadređenima. Sa ovim prvima ćete relativno lako – sa par lepih reči i malo usklađivanja – sve će biti kako treba. Problem će vam predstavljati nadređeni koji su u ovom periodu , blago rečeno neurotični i samo što ne ujedaju. Sačuvajte svoj Bikovski mir i ne dozvolite da vas situacije isprovociraju – budite Ferdinand i gledajte svoja posla i sve će biti u redu... Parice vas hoće ove nedelje, a oni koji se bave kreativnim poslovima, zarađuju na konto svog hobija ili onoga što vole – imaće dodatno povećane prihode. I dalje je sve otvoreno za dobitke na lutriji...male... Obratite pažnju na način ishrane. Ukoliko se ne budete više vodili računa u ovom segmentu, može doći do probavnih smetnji.

 
Blizanci

Blizanci

Vaša lutanja sa prijateljima, posvećivanje previše vremena drugim ljudima, a ne partneru – drugoj strani zaista bodu oči. Možda nema nikakvog razloga za sumnju (mada kod pojedinih Blizanaca i nije sve baš toliko „čisto“), ali ona se javlja pa javlja, a samim tim javljaju se i opaske ili reakcije voljene osobe koje vama baš i ne odgovaraju. Mirom, strpljenjem i kompromisom sve će se dati rešiti lako – samo je potrebno da se nešto više potrudite. Što se slobodnih tiče – otvorene su vam neke aferice, neka neobavezna „druženja“ ili eventualno kontakt sa bivšim partnerima. Ukoliko imate simpatiju, malo je verovatno da se bilo šta može konkretnije dogoditi. Samo povremena komunikacija i to je to.... Vaš vladar tokom ove nedelje već značajnije usporava, pripremajući se za svoj retrogradni hod. Neki od vas se upravo sada pripremaju za odmor, a oni koji ostanu na poslu imaće manje volje i elana nego inače. Po pitanju dogovora sada treba biti više uključen, skoncentrisan jer su moguće pogrešne procene. Takođe, obratite pažnju na sve ono što se vezuje za papirologiju i dokumentaciju, jer mogu početi da vam se potkradaju greške. Nedelja će biti mirna, ali će zahtevati od vas uključenost i preciznost. Prilično stabilna finansijska situacija, pogotovo ako imate i neki dodatan izvor prihoda. Dugovanja vas opterećuju, ali rešavajte ih jedno po jedno. Više odmora i opuštanja će činiti da se dobro osećate. Ukoliko ste pripadnik starije generacije – obratite pažnju na krvne sudove.

 
Rak

Rak

Ukoliko ste u vezi ili u braku – nije savršeno, ali nije ni toliko loše. Zbog kvadrata retrogradnog Marsa sa Uranom može povremeno dolaziti do burnih, ali kratkotrajnih rasprava, ali ostali nebeski aspekti su na vašoj strani i uglavnom će vam donositi korektan odnos i solidnu komunikaciju sa voljenom osobom. Još ako budete mogli da otputujete negde zajedno – sva nervoza će otići samo na planiranje putovanja, a provod će biti više nego dobar! Ukoliko ste sami – jedino što treba izbegavati jesu neke avanturice sa zauzetim kolegama – od tog posla neće biti ništa ni valjano ni trajno. Lepu energiju koju nosite trenutno usmerite na nova poznanstva, na izlaske i na dobar provod. I ljubav je tu, nije daleko od vas! Pravi je trenutak da tražite nove mogućnosti, nove saradnike, da kopate i rukama i nogama da otvorite sebi dogovore i poslovne projekte koje ste „pikirali“. Nemojte da vas iznenadi ukoliko sve bude išlo „na skokove“ – korak napred, korak nazad. Samo polako i istrajno i izguraćete ono što želite. Neki dogovori mogu biti promenjeni ili iskomplikovani bukvalno u poslednjem trenutku, ali to ne znači da od njih treba odustati. Samo treba promeniti taktiku ili pristup saradnicima i ubrzo će se situacija rešiti. Polako primećujete da vam troškovi koje ne kontrolišete, rastu i oduzimaju najveći deo onoga što zaradite. Promenite način funkcionisanja. Uglavnom vrlo dobro. Manje smetnje sa crevima i varenjem ili bolovi u želucu kod starijih pripadnika ovog znaka.

 
Lav

Lav

Taj Mars koji se nalazi preko puta vas, u polju ozbiljnih partnerstava, biće tu još dugo, pa bi bilo fino da se što pre naviknete na ovaj tip energije koji dolazi od strane voljene osobe. Verovatno će vam povremeno izgledati da drago vam biće baš i nije „u vinkli“ i da ima neuobičajena ponašanja i postupke. U jednom trenutku se ludira, kao nestašno dete, u drugom – prosto traži svađu svojim postupcima i rečima. Nemojte da dozvolite da vas bilo jedna, bilo druga ponašanja izbacuju iz takta. Što se tiče onih koji su slobodni, vama se sve nešto vrti oko posla. Bar da je to oko posla kako treba, pa hajde....ali i nije nešto naročito – pre su to neki sitni kontakti, neobavezne ponude i tako to....nema šta da se probere.... Dobra nedelja da se saradnje učvrste, da se proširi poslovanje, pa i da se naprave neki novi dogovori ili da se stari „pretresu“, promene i poboljšaju. U nekom ste čudnom raspoloženju. Sve vam se čini da evo samo što nije nastupio VAŠ momenat, nestrpljenje vas drma, ambicije rastu. Već primećujete da je vaš uticaj na saradnike mnogo veći nego ranije i samo čekate pravi trenutak da sve to dodatno pojačate. Ako planirate početak privatnog posla, već ste ušli u vrlo ozbiljne pripreme. Još malo papirologije, i to je to... Para ima, pa ih onda nema. Ima ih zato što umete da ih zaradite. Nema ih zato što umete isto tako lepo i da ih potrošite.... Nivo energije zavisi vam od toga kako se hranite. Što više povedete računa u tom segmentu – osećaćete se bolje.

 
Devica

Devica

Možda u svojoj glavi imate neka preispitivanja ili nedoumice kada su partnerstva u pitanju, ali srcem i lepim postupcima ste okrenuti ka voljenoj osobi i sigurno je da će odnos krenuti uzlaznom linijom. Trudićete se da osobi do koje vam je stalo pokažete svoje prisustvo i emocije, da unesete dobru atmosferu i pokrenete pozitivna dešavanja. Ovo može biti izuzetno lep period za vas dvoje, pa ne skrivajte ono što osećate! Slobodni pripadnici ovog znaka – pozicije Venere i Meseca u vašem polju ličnosti na ulasku u ovu nedelju obećavaju sve, samo ne dosadu i samoću! Sem lepih novih poznanstava, sada možete da se okrenete i ka nekome iz svoje prošlosti – sva čuda su sada moguća! Polje poslovne svakodnevice jeste uzburkano i obaveza obavezu sustiže, što vam donosi s vremena na vreme mentalnu opterećenost i nervozu, ali uspevate vi da se snalazite i „plivate“ u ovim nemirnim vodama. Malo čvrstim stavom, malo lepim rečima – sve sređujete. Od ove će se nedelje jako aktivirati sve ono što se vezuje za dogovore sa stranim firmama. Takođe, neko sa kim ste ranije sarađivali ili bili u pregovorima, sada ponovo pokazuje tendenciju da pokrene poslovne projekte sa vama. Prihvatite. Bolje novčane prilike, pa je i raspoloženje bolje. Teret obaveza i dugova još uvek je na vašim leđima, ali uspevate da se na pravi način izborite sa tim. Nervni sistem je kod pojedinih Devica prilično opterećen. Najbolji lek je odmor ili pojačana fizička aktivnost koja vas opušta – šetanje, plivanje.....

 
Vaga

Vaga

Kod zauzetih – jaka potreba da se nešto promeni u odnosu sa partnerom. S jedne strane, prija vam osećaj sigurnosti koji vam pruža voljena osoba, ali osećate da nešto fali, kao da je ekstatičnost i čar utihnula ili potpuno nestala. Želite aktivnost, želite dešavanja, želite da se ponovo osetite kao da ste na ljubavnom tronu. Neće to doći samo od sebe, da znate....a ni partner trenutno nije baš u fazonu da se „lomi“ oko vas, tako da ćete morati da se zadovoljite onim što imate i budete strpljivi....Ukoliko ste slobodni, imate trenutno par opcija – ili aktivnost sa nekim iz vaše prošlosti, ili avanturu, ili pak priču sa osobom koja je zauzeta. I nisu neke opcije, zar ne? Ali, to je ono što vam se nudi. Uzmite ili ostavite. Poslovni segment sada od vas zahteva preciznost, konciznost, veliko obraćanje pažnje na detalje i kao šlag na torti – donosi i zatrpanost papirologijom. Svi će se oslanjati na vas, svi će svaki čas tražiti savete, pomoć, podršku, uslugu. Povremeno ćete imati osećaj da ste se pretvorili u „devojku za sve“ i da su vaši pravi kvaliteti otišli u neki drugi plan. Šta da vam kažem – radite, jer ako ništa drugo – zaradićete. Mogućnost obnove jedne poslovne saradnje, ali i jači kontakt sa inostranstvom. Uslužne delatnosti u ovom periodu donose solidne zarade. Generalno gledano – novca ima, ali ne u toj meri da biste bili mirni i spokojni. Dame bi mogle da razmisle o jednom kontrolnom pregledu kod ginekologa, a gospoda – kod urologa. Manji problemi sa urogenitalnim traktom.

 
Škorpija

Škorpija

Kvadrat retrogradnog Marsa i Urana, „drma“ vaše emotivne i bračne relacije. Sad, kad bismo pogledali realno – ipak nekako ispada da ste sami krivi za ono što se dešava. Partner se trudi koliko je to u njegovoj moći, daje prisustvo, ljubav, pažnju – ali ništa od toga vama sada nije dovoljno. Opterećujete se ko zna čime iz ko zna kog razloga, tražite bilo kakvu sitnicu koja ne valja, da biste mogli da dodatno „pumpate“ svoje neraspoloženje. Najbolji savet – borite se sami sa sobom, ali rat ne prenosite u odnos sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, startuju vas sa svih strana. Ima tu i prošlosti, i novih osoba, ma jedan šareniš koji se vrti oko vas. A vi – hladni kao boza, distancirani, okrenuti samo sebi. Usmerili ste se ili na privatni posao (bilo da ga već imate ili tek želite da ga pokrenete) ili na ono što vama odgovara. Niste u fazonu prilagođavanja, kompromisa, dogovora – ono što hoćete, to i radite, a u odnosima sa drugima pokazujete jednu jaku autoritativnu crtu, namećete svoju volju. Naravno, jasno vam je da će to kod nekih osoba proći, ali kod nekih baš i ne. Bilo bi baš fino da ne uđete u neke veće konflikte sa važnim poslovnim partnerima ili nadređenima. I dalje su jako naglašeni troškovi koji se vezuju za kuću ili ukućane. Trenutno ne možete da se požalite na prilive, jer oni su redovni i iz više izvora. Nemate potreban psihički balans – jako je naglašena nervoza i mentalni pritisak. Izbacujte negativnu energiju kroz fizičku aktivnost. Kod starijih – variranje pritiska.

 
Strelac

Strelac

U emotivnim i bračnim relacijama je nešto mirnija situacija ove sedmice. Sa naglaskom na „nešto mirnija“, čisto da ne pomislite da će sve krenuti kao po loju. Partner je malo spustio loptu, vi takođe, ali i dalje se oseća da ispod površine koja je mirna postoje ključanja. Vi ćete jedan deo svoje nervoze izbacivati kroz poslovni segment ili time što ćete non stop tražiti nešto da radite, da biste utišali mozak i misli koje vas i dalje vrlo opterećuju. Slobodni pripadnici ovog znaka i dalje imaju najviše zanimljivih situacija kroz poslovni segment – pazite samo da ne uđete u tajnu priču, bilo bi bolje da svoje interesovanje okrenete ka nekome ko je slobodan. No, čak i da se desi tajna ljubav – i to je za ljude. I u poslovnom segmentu je došlo do smirivanja tenzija. Rasterećeniji ste što se odnosa sa drugima tiče, ali zato se obim obaveza povećao, što vam negde i odgovara. Samo da se radi i da se zaradi – to je sada vaš moto. U ovoj nedelji možete neočekivano dobiti podršku od nadređenih ili ljudi koje smatrate autoritetima u svom poslu. Šta više, oni vam mogu ponuditi i neke olakšice ili bolje uslove za rad. Neki će pregovarati i o visini nadoknade za posao koji obavljaju. Sve u svemu – dosta mirno i solidno. Bolje, bolje, znatno bolje. To ne znači da će se vaš finansijski segment čudotvorno srediti sam od sebe, već da priliva ima više, a troškove držite pod kontrolom. Kretanjem i aktivnošću protiv loših navika. Protiv statičnosti, problema sa varenjem, protiv previše cigareta ili alkohola.

 
Jarac

Jarac

Nastavlja se period nekog finog i normalnog funkcionisanja u vašim emotivnim i bračnim relacijama. No, i dalje vam se preporučuje da ovaj period iskoristite za letovanje, za zajedničke aktivnosti van kuće, jer ćete na taj način ovaj pozitivan uticaj samo pojačati. Izbegavajte priče o finansijama i ne pokrećite neke stare teme – i jedno i drugo vas mogu uvesti u negativno raspoloženje. Što se tiče onih koji su slobodni, sedmica je vrlo aktivna po pitanjima prošlosti, pogotovo ako je osoba sa kojom ponovo stupate u kontakt neko ko ne živi u vašem gradu ili dolazi sa putovanja. Neki od vas čak mogu obnoviti stare emotivne priče. No, i da se to desi – doza opreza će postojati, i pažljivo „osluškivanje“ druge strane. Hoćete da sve situacije u poslovnom segmentu sredite i rešite odjednom, ali to ne ide baš na taj način. Žurite, a negde ste i sami svesni da samo delimično možete završiti sa nekim zaostacima. Ukoliko radite u sektoru usluga, imate dosta posla, ali to vam izuzetno prija jer odmah vidite rezultate svog rada. Neki od vas su se bacili na rešavanje papiroloških pitanja, i savetuje vam se da ne odugovlačite – završite to tokom ove sedmice. Jači kontakti sa strancima koji su zainteresovani za poslovanje sa vama. Novac dolazi, ali vrlo često imate osećaj da ga trošite unapred, jer ste non stop u nekim dugovanjima, zaostacima sa plaćanjima... Kod mlađih Jarčeva – vrlo dobro, prosto nemate ni na šta da se požalite. Stariji – neke sitnije hronične tegobe.

 
Vodolija

Vodolija

Menjajte sebe, da bi odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom funkcionisao. Ne kažem, više je nego izvesno da niste samo vi krivi, i druga strana je – ali trenutno se gro problema dešava u vašoj glavi i jedino tamo i može biti rešeno. Suočite se i sa svojim, ne samo sa nesavršenostima i manama voljene osobe. Promenite svoj pristup, način izražavanja, promenite nešto u pokazivanju emocija i strasti – i trebalo bi da bude sve u redu. Slobodni pripadnici ovog znaka – sada vas vuku samo strasti, pa je malo verovatno da, čak i da započnete neku emotivnu priču, ona može biti stabilna i trajna. To što vi nazivate emocijom prema nekome, vremenom ćete shvatiti da je samo bio koktel želja i ludila. Postajete sve svesniji sopstvenih vrednosti i toga koliko odskačete od osoba kojima ste okruženi. Nemam ništa protiv vašeg buđenja ambicioznosti, ali za sve postoji vreme i mesto. Takođe – i način, jer ako budete, podržani retrogradnim Marsom u svom znaku, suviše navalentni, agresivni i spremni da u trenutku započnete raspravu, nećete baš proći onako kako ste očekivali. Spustite loptu malo i ne mislite da ste najpametniji na ovom svetu. Takođe – arogancija i oholost ni malo nisu dobri za posao, znate.... Povoljan finansijski segment vam malo smiruje te oluje u mozgu koje vladaju ovih dana. Ako ništa drugo – bar ste po pitanju zarada mirni.... Da ne biste „pojeli“ nekog zbog prenapregnutosti nerava – krećite se! Takođe – ishrana je sada vrlo bitna stavka! Starijima i dalje jaki problemi sa pritiskom i meteoropatske reakcije.

 
Ribe

Ribe

Venera i Mesec u polju partnerstava početkom ove sedmice, doneće vam dane u kojima će itekako biti moguće stabilizovati i srediti odnos sa voljenom osobom. No, iako ćete se donekle osećati bolje, sve ono što partner bude za vas činio smatraćete sitnicama, a svoju ulogu i doprinos preuveličavati i kukati nad svojom sudbinom kako vi dajete sve, a druga strana ništa....Pokušajte da stvari gledate na malo pozitivniji način, ništa ne boli – a može pomoći.....Slobodni pripadnici ovog znaka mogu tokom ove sedmice ući u novu emotivnu priču. Sve vam se namešta baš kako treba, vaše je samo da se prepustite i uživate. Ne opterećujte sebe razmišljanjima o budućnosti i prošlosti – sadašnjost čeka na vas! Radite, pa ne stajete, dušu ne stižete da odmorite. I to je odlično – jer na taj način ne razmišljate previše, u smislu – ne opterećujete se kojekakvim glupostima i preispitivanjima. To što radite itekako će vam se isplatiti – pokrenućete neke nove kontakte, ljudi će vas primetiti, biće onih koji su zainteresovani da vas angažuju ili da prošire postojeću saradnju sa vama. Vi samo nastavite ovim tempom i pustite da vas drugi jure – jer hoće. Konačno će se otvoriti mogućnost za rešavanje nekih papiroloških pitanja. I kod vas vlada situacija – dobro zarađujete, a novca nigde! U smislu – odoše pare na troškove i dugovanja, kao da ih u bunar sipate.... Stres i mentalna napetost će vam se „spuštati“ direkt u želudac i probavni sistem. Problemi sa spavanjem su takođe prisutni.

Najčitanije

Horoskop

moda događaji kultura poznati enterijeri shopping trendovi luksuz
Harper's BAZAAR Srbija

Sofisticiran, elegantan i provokativan, Harper's BAZAAR je prava stanica za sve žene istančanog ukusa.

©2015 ATTICA MEDIA Serbia, Inc. All Rights Reserved.     Uslovi korišćenja

Developed by Mini STUDIO Publishing Group