10.08.-16.08.2020.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog"
www.mojastrolog.rs

 
Ovan

Ovan

Predah nedelja. Nedelja u kojoj sve ono što se vezuje za partnerstvo u kojem ste, „leže“ na svoje mesto lakše, bez pritiska, bez tenzije, bez stresa. Dogovori idu glatko, atmosfera je dobra – bilo da planirate negde da skitate, bilo da nameravate da se bakćete stambenim prostorom, bilo da nemate nameru ništa od ovoga nego samo da budete zajedno. Strast i emocija se lako povezuju, lako pokazuju i pružaju. Slobodni Ovnovi – suprotni pol se izuzetno interesuje za vas, a ni vi niste ni malo ravnodušni. Lako će pokretati zanimljiva poznanstva najpre oni koji su sa prošlošću završili. Ako niste – novo i staro se meša. Koliko god da imate snage i entuzijazma sada – ne možete se u potpunosti prebaciti na nešto novo, ako sa starim niste završili. A niste. Kada kažem „staro“ mislim na stare obaveze, stare modele i načine funkcionisanja, vaše stare poslovne modele i „boljke“. Prošlost vas sada žestoko vuče i morate prvo svoje vreme i energiju posvetiti njoj, da biste mogli da se upustite u nove poslovne avanture. Ova sedmica donosi povremeno zatezanje i pritisak na vas, ali dobro se držite. Gurate, vrlo uporno napred. I u zdravstvenom segmentu je vidljivo poboljšanje. Manji problemi hroničnim bolesnicima.

 
Bik

Bik

Generalno gledano – osećate se dobro. Baš baš dobro, skoro savršeno? Pa... nećemo preterivati, ostaćemo samo na ovome – dobro ste. I vaš partner je dobro. Doduše, retko ste mi „dobro“ zajedno, nekako ste više svako za sebe. Ali, nema tenzije, nema rasprave, nema nervoze. Funkcionišete, uklapate se. Polako se između vas dvoje pokreću teme koje ste preskakali ili o kojima ste ćutali. I to je sada dobro. Slobodni Bikovi – ima nekih zanimljivih dešavanja u ovoj sedmici. Vi ste češće u pokretu, ali češće se i odlučujete za poneki flertić, muvanje, kuckanje. Sve je to zanimljivo i jako vam prija u ovoj sedmici. Kad biste vi znali šta je vašim nadređenima u glavi i šta će sledeće smisliti i „istovariti“ na vas – baš bi vam bilo lakše. Al, to se neće dogoditi – da znate. Moraćete i dalje da trpite da vam šefovi skaču po živcima, ali realno gledano – niko na vama to neće videti. Jer, trenutno ste pod izuzetno dobrom energijom, u poslovnim okolnostima i dešavanjima plivate kao riba u vodi i super se snalazite. Moraćete samo da budete jako prilagodljivi kada su planovi u pitanju, jer će se okolnosti menjati na dnevnoj bazi. Trošak za kuću ili ukućane početkom nedelje će vam na kratko pobrkati finansijske planove. Uglavnom ste dobro. Budite fizički aktivni, to će vam jako prijati.

 
Blizanci

Blizanci

Kako je bilo – sad je odlično. Vaša energija sada je potpuno drugačija nego u dužem vremenskom periodu unazad, počeli ste ozbiljno da se „dižete“, vaš prirodni optimizam vam se vratio i više nema nemogućih stvari za vas. Partner vas ne prati na isti način, ali vas makar više ne sapliće – tako da je vaš odnos sada prilično stabilan. Vi donosite dobru energiju, druga strana daje stabilnost koliko je to u njenoj moći. Slobodni Blizanci – svet novih emotivnih mogućnosti otvorio se pred vama. Nove ljubavne prilike hrle ka vama, mada se usput provlači i neka stara emotivna priča. Batalite staro, šta će vam. Neuporedivo povoljnije poslovne okolnosti su oko vas. I vi svakako imate nameru da ih iskoristite. Ovo je odličan period da se pokrenete i krenete ka rešavanju svih situacija koje su do sada bile zablokirane ili vas opterećivale. Nedelja je savršena za dogovore, za administrativna i papirološka pitanja, za kraća poslovna putovanja i ostvarivanje novih kontakata sa osobama koje imaju potencijal da vam postanu poslovno bitne. Ne časite časa, koristite ovu lepu energiju jer neće trajati večno. Poboljšanje na polju finansija. Uglavnom ste dobro. Stariji neka obrate pažnju na pritisak, krvne sudove i cirkulaciju.

 
Rak

Rak

Venera u vašem polju ličnosti ozbiljno je počela da radi svoj posao – da ulepša, umekša, oplemeni i vas i emotivne odnose u kojima ste – i tokom ove nedelje će ova njena obaveza biti maltene pa besprekorno obavljena. Zaista je malo situacija koje u ovom periodu mogu dovesti do problema i tenzije u partnerstvima, tako da će se one i inače stabilne veze dodatno popraviti, a one nestabilne – krenuti put oporavka. Slobodni Rakovi – ljubav koja vam se lagano prikradala iza leđa, sada je tu u punom sjaju. Ništa vas ne sprečava da je uzmete jer sada sve jeste na vašoj strani. Zagnjurite se u emocije. Ne mogu da kažem da vam je poslovna situacija savršena, ali realno gledano – i nije toliko loša. Venera vam sada ne pomaže samo po pitanjima ljubavi, ne – ona donosi i nove, srećne okolnosti u vaš život koje itekako možete poslovno upotrebiti. Imate sreću koja vam u ovoj nedelji neštedimice deli svoje darove, imate podršku, imate prijatelje koji vas guraju – vaše je sada samo da ozbiljno prionete na posao i iskoristite sve ono što vam se nudi. Uživajte, ali i za pojas zadenite. U prevodu – radite, isplatiće vam se. I pored poboljšanja i bolje energije i kod vas – taj finansijski segment je na klackalici. Prošetajte do ginekologa ako ste dama Rak – imate priliku da neku sitnu problematiku brzo rešite.

 
Lav

Lav

Vi kao vi ste u ovoj sedmici dobro. Svesni ste sebe, uglavnom znate šta želite a šta ne želite – igrate po svojim pravilima i ta igra vam super odgovara. I pored odlične energije koja vas lično nosi, za korektan odnos sa partnerom će biti potrebno usklađivanje, prilagođavanje – a nešto nisam sigurna da ste u ovakvom fazonu trenutno. No, neće biti sukoba – primirje je na snazi. Uživajte u ovoj nedelji jer ona po vas jeste dobra. Slobodni Lavovi – ljubav vam je iza leđa, a strast vam je otvorila puteve ka sebi. Gde ćete, šta ćete, kako ćete – vi to sada vidite. Jake su ovo strasti, mora se priznati. Možda da probate? Poslovno u početku neće funkcionisati po vašim zamislima – ali će kasnije sve da se uklopi i da legne na svoje mesto. Morate malo da se nervirate i da dramite – pa šta biste vi bez toga? Iako to neće u prvoj fazi izgledati baš tako – ovo jeste sedmica sa odličnim povoljnostima po vas i zaista bi ih trebalo iskoristiti. Malo mi fušerišete kada su obaveze u pitanju – vučete neke repove kojih nikako da se rešite. I pored dobre energije koja vas nosi ipak neka pitanja odlažete i nikako da se sa njima uhvatite u koštac. Neki manji troškovi moraju da vas potrefe, ali generalno – nije finansijski loša sedmica pred vama. Mlađi – vi ste dobro. Stariji – cirkulacija, pritisak, moguća i sunčanica i alergije na sunce.

 
Devica

Devica

Duži vremenski period unazad koji je vama lično doneo teskobu na mnogim poljima i veliki pritisak okolnosti, odrazio se i na vaše emotivne relacije i to poprilično. Ovih dana niste loše raspoloženi, ali ste kao ošamućeni – funkcionišete,polako iz dana u dan prikupljajući energiju i oporavljajući se. Partner je i dalje u velikim obavezama i stisnut, ali ima prostora da u ovom periodu bude nekih lepih i opuštenih zajedničkih momenata. A i malo da ta strast živne između vas dvoje. Slobodne Device – isti ti aspekti strasti zaista jesu otvoreni i pred vama. Moguć početak novog, poprilično vatrenog odnosa. Polako se vama u glavi slažu kockice. U periodu ste pravljenja planova, razmišljanja – neke situacije se otvaraju same od sebe, pokazujući vam da izlaza ima, ali i da postoji prostor da uradite ono što vam je bitno. U ovoj nedelji obratite veliku pažnju na „znakove pored puta“, obratite pažnju i na nove osobe koje vam ulaze u život i na njihove predloge i savete. Sve ovo itekako će u narednom, vrlo skorom periodu otvoriti pred vama velike mogućnosti da napravite značajne poslovne zaokrete. Nije ta finansijska situacija sada baš toliko loša. Jedino što vam je sada potrebno jeste odmor. I mir. I bićete kao novi.

 
Vaga

Vaga

Kao i ostali kardinalni znaci i Vage su u nepovoljnom periodu po mnogim pitanjima, a nekako ta vaša emotivna stabilnost ipak uvek izbija na prvo mesto. Vaša vladarka je trenutno u znaku Raka koji vam nije srodan i koji vam donosi pojačanu emotivnost i osetljivost sa kojom se vi baš i ne snalazite najbolje. Ako ništa drugo, trenutno se ne vide neki žestoki lomovi i problemi u partnerstvima. Prijatelji vas čupaju i donose vam osmeh na lice i opuštenost. Budite što više sa njima. Slobodne Vage – što više se okrenite ka zabavi a što manje okupirajte svoj mozak, misli i srce prošlošću i neispunjenim emotivnim očekivanjima. Nedelja je odlična za posao. Naravno, to ni malo ne znači da je lagana i opuštena ali ipak ćete vi plivati u njoj poprilično dobro. Lakše ćete obavljati poslove, lakše ćete se boriti sa situacijama koje vam dolaze. Jeste da se osećate kao da niste na svom maksimumu i da vam fali energije za sve, ali mora se priznati da će ovaj period ipak doneti pomake i povoljnosti po vas. Postoji prostor i za nove poslovne šanse koje bi trebalo iskoristiti, pa čak i ako ste svesni da će to znatno povećati vaše obaveze. Novca će biti. Vi ste nekako „na pola“, pa samim tim postoji prostor za sitne zdravstvene začkoljice.

 
Škorpija

Škorpija

Vi kao vi niste u dobroj poziciji i odatle baš i nije lako pobeći. Prisustvo Marsa, vašeg vladara u polju obaveza ne daje vam prostora za ono što želite, već samo za ono što MORATE. E sad, ako vi u ljubavi funkcionišete po principima moranja i pritiska – onda ćete dobro proći. Mada, nešto mi ne izgleda da će biti tako. Venera u znaku Raka vas voli – u prevodu – partner jeste uz vas srcem, ali to opet ne označava da sve između vas dvoje funkcioniše lako. Slobodne Škorpije – emocija, ljubav, simpatija vam je tako blizu, a tako daleko. Ne možete se dohvatiti, ne možete se dodirnuti, ne možete se spojiti. Jeste li hteli da radite i da zaradite? Jeste li hteli da pojačate obim poslovanja i da budete mirođija u svakoj čorbi? Pa evo, dobili ste to i čemu sad kuknjava što je pritisak na vas ogroman i ne pokazuje nikakvu nameru da popusti? Na ovaj trend se naviknite što pre jer će još dugo biti uz vas. U međuvremenu – otvaraju se situacije koje su po vas povoljne. Da li da ih propustite? Ma jok, grabite! Nadređeni će vas čas nervirati, čas podržavati. Opušteno, i vi delujete apsolutno isto na njih. Zaradićete mnogo, a potrošiti još više. Svidelo vam se to ili ne – tako vam je sada. Iako vam je ova sedmica dobra, zdravlje ne smete ni u jednom mometu zanemarivati! Konkretno u ovom periodu - mogući su bolovi u leđima, glavobolje, problemi sa sinusima i grlom.

 
Strelac

Strelac

Partner je video da od vas trenutno vajde nema i preuzeo celu situaciju oko vašeg odnosa u svoje ruke. Druga strana će vas energetski „dizati“, podsticati, organizovati neke lepe momente opuštencije, a možda će čak i uspeti da vas pokrene i odgura da provedete negde zajedno par dana. Vi ćete se svojski braniti od toga u fazonu „jao, potrošiću previše i novca i vremena, ne mogu sad to“ ali drago vam biće će uspeti da izgura svoje. I videćete, biće vam lepo, opustićete se i uživati. Slobodni Strelčevi – itekako ima prostora za ispaljivanje Amorovih strelica na više strana. Opustite se i dajte malo sebi na volju. Prvo da se razumemo – vi nećete lako pobeći iz ove faze u kojoj ostavljate srce na terenu a zauzvrat dobijate mrvice. I to je sada jednostavno tako. Ali ne zaboravite – sve ono gde sada „ginete“ vratiće vam stostruko kada za to dođe vreme. Ova je nedelja nešto jednostavnija po vas – lakše se uklapate i dogovarate sa saradnicima, funkcionišete sa manje napora i optimističnije gledate na vreme koje je pred vama. Brže se završavaju sva pitanja koja su vam bitna. Sa novcem ne smete da budete lakomisleni i previše opušteni. Dobro ste. Gledajte samo da se ne ušinete ili da se ne prehladite.

 
Jarac

Jarac

Postoji neki višak energije u vašem odnosu koji bi najbolje bilo izbaciti kroz zajedničke aktivnosti – najpre kod bračnih partnera u sređivanje stambenog prostora. U prevodu – rušite zidove, pomerajte nameštaj i osećaćete se odlično. Toliko ćete posle biti iscrpljeni da će vam ostati samo da se volite. Kod onih u vezama – nađite nešto što ćete da teglite zajedno ili se ne smirujte – lutajte đa tamo đa ovamo i biće vam super. U suštini, ova vam sedmica nije loša. Mnogo lepše i lakše ćete se voleti. Slobodni Jarčevi – nešto kreće da se dešava. I to nešto vam je poprilično zanimljivo. Ne dajte da vam pobegne. Koliko god vas je prethodna sedmica blokirala u nekim situacijama, dajući vam otežanje kroz druge ljude i okolnosti – toliko vam ova sada daje šansu da baš uz pomoć drugih lakše i jednostavnije završite, ali i pokrenete mnogo toga. I dalje će strpljenje, upornost i neodustajanje morati da budu na prvom mestu kod vas, ali to je sada tako i neće se promeniti u skorijem periodu. Izgledaće vam da koliko god da uložite sebe dobijate premalo zauzvrat, ali verujte – sve će se ovo vremenom izjednačiti i poboljšati. Biće ovo jedna korektna sedmica po pitanjima finansija. Bilo koje hronične zdravstvene probleme sada treba držati pod kontrolom.

 
Vodolija

Vodolija

Šok pa mirno, mirno, mirno.....pa opet šok. Kad biste vi znali šta ćete sledeće uraditi, to bi bilo baš odlično. Al ne znate. U jednom trenutku ste kao leptirić a u drugom izvrćete svet naglavačke i partnera dovodite do ivice živaca. Ko mu je kriv, sam je birao. Zato sad neka se snalazi kako zna i ume. U prevodu – odlična sedmica, pa burna, pa odlična, pa burna – i tako redom. Sve u svemu, neće vam biti tako loše....sem tih šokova, ali do sada bi druga strana trebala da je naviknuta na to. Slobodne Vodolije – komunikacija sa nekim sada ima šanse da preraste i u ozbiljnija dešavanja. Ili makar strastvenija. Onima oko vas delujete kao da sve obavljate sa lakoćom, brzo i precizno. Samo vi znate koliko je energije uloženo u sve to i koliko vas iscrpljuje. Ali ne date se – gurate i dalje ne pokazujući nikakvu nameru da stanete. Ima u ovoj nedelji prostora za nove dogovore, za nove saradnike i naravno – nove obaveze. Nije vam dovoljno ono što ste imali do sada? Očigledno nije, jer ne biste grabili da uzmete još i još. Iako je i iza vas i ispred vas težak period, budite ubeđeni – sav će vam se ovaj trud stostruko vratiti. Nešto više priliva u ovoj nedelji, nešto bolje baratanje novcem. Kada biste samo mogli da se naspavate i odmorite kao čovek – sve bi vam lakše bilo.

 
Ribe

Ribe

Jeeej – Venera je u vašem polju ljubavi i vama srodnom znaku Raka. Jeeeej još jednom – Merkur koji vlada vašim partnerstvima izašao je iz nekih grdnih i teških aspekata. Da li to znači da je sada sve savršeno? Čujte, zar ste sumnjali – naravno da ne znači. Ali, mnogo je, mnogo, moglo bi se reći – neuporedivo bolje. Uklapate se sasvim solidno. Volite se, i više nego solidno. Za sada neka vam to bude dosta. Slobodne Ribe – sad bi stvarno bilo fino da se opustite i da tu ljubav koja vam je na dohvat ruke prigrlite. Idu neki lepi momenti, idu neki fini ljudi i zanimljiva dešavanja ka vama. Malo stresa i nervoze početkom nedelje, čisto da vam ne bude dosadno. Da uključite sebe na maksimum i izborite se sa nekim papirološkim problemima i napornim saradnicima. Da se dogovorite iako će u početku izgledati kao da je dogovor nemoguć. Ostatak nedelje je dobar, uglavnom će sve funkcionisati bez većih opterećenja, redovno stanje. Ponudiće vam neke osobe saradnju ili dogovor ili vam možda dati poslovnu ideju. Vredi pozabaviti se ovim i razmisliti kako biste ovo mogli iskoristiti za sebe. Novca ima, ali odlazi. Pa dobro, neka ode na lepe stvari i dešavanja. Starije Ribe mogu imati problem sa cirkulacijom, krvnim sudovima, pritiskom.

Najčitanije

Horoskop

enterijeri luksuz kultura moda događaji trendovi poznati shopping
Harper‘s Bazaar

Sofisticiran, elegantan i provokativan, Harper's BAZAAR je prava stanica za sve žene istančanog ukusa.

©2015 ATTICA MEDIA Serbia, Inc. All Rights Reserved.     Uslovi korišćenja

Developed by Mini STUDIO Publishing Group