Gastronomija

Fact check: Da li je maslinovo ulje prženjem zaista postaje štetno po zdravlje?

Poznati su nam njegovi benefiti zbog svih nutritivnih vrednosti koje poseduje. Ali šta se dešava nakon termičke obrade?

Pripremite sushi kao kuvar sa mišelinovom zvezdicom u samo 4 koraka

Priprema sushija uopšte nije komplikovana kao što izgleda - ako pratite ovih 4 koraka.

Kako je šampanjac postao piće “za poneti” bogatih ljudi

“Samo ljudi bez mašte neće naći razlog da piju šampanjac”, Oscar Wilde.

Inspo: Kako da pripremite elegantnu letnju večeru u bašti ili na terasi

Ekspertski saveti načiniće od vas savršenog domaćina stylish zabave.

Ni Italija, ni Francuska: 5 preporuka Anthony Bourdaina za destinacije sa najboljom kuhinjom

Iako je snimio vrlo ozbiljne serijale u regijama Francuake i Italije, odavši im počast kao lokacijama sa najboljom kuhinjom, ove zemlje čuveni kuvar nije stavio na svoju listu.

Plavo je novo crno (blue is the new black)

Svetski trendovi se smenjuju munjevitom brzinom i svakodnevno smo svedoci kako modnih tako i lifestyle noviteta, ali i fenomenalnih povrataka starih omiljenih dezena, boja, krojeva i autfita.

Najluksuzniji i najukusniji: Burger od 5.000 evra koji želimo da probamo!

Ljubitelji burgera, da li biste izdvojili ovu sumu za svoj omiljeni zalogaj?

Recept dana: Juneći file sa sosom od višanja

Slatkasto-kiselkast ukus sosa savršeno se slaže uz skoro sve vrste mesa, ali najbolje ide uz junetinu (bilo kuvanu ili pečenu).

Recept dana: Kinoa sa povrćem

Savršen obrok za sve one koji ne preferiraju meso i intolerantni su na gluten.

Recept dana: Pečeni punjeni batat krompir

Savršen obrok koji ne iziskuje mnogo vremena!